Melanie i Vanessa Iris Roy iz Sjeverne Karoline zahvaljujući dirljivim fotografijama njihovih trudnoća postale su prava internetska senzacija.

Taj je par ovog mjeseca objavio dvije fotografije, snimljene u razmaku od godinu dana tijekom njihovih trudnoća na Melaninom Instagramu, prenosi magazin People. Fotografije se razlikuju samo po tome koja je od njih trudna tog trenutka, a na jednoj im se već pridružio i sinčić.

Na prvoj fotografiji iz siječnja 2014. je trudna Vanessa Iris, a njihov se sin Jax pojavljuje na drugoj fotografiji iz siječnja 2015. na kojoj je trudna Melanie. Ta je usporedna fotografija postala pravi viralni hit prikupivši 150.000 lajkova na Facebooku i nebrojeni niz pozitivnih komentara.

Ohrabrenje drugim ženama

"Oduševljena sam što je moja obitelj nadahnuće ljudima, još smo u potpunom šoku", rekla je Melanie. Par se nada kako će se i drugi lezbijski parovi sada odlučiti podijeliti fotografije kojima pokazuju radost za vrijeme trudnoće.

"Žensko je tijelo nevjerojatno. Čudesno je kako stvara i nosi drugo ljudsko biće. Nadamo se kako je naša fotografija baš taj znak koji je možda potreban i drugim ženama da se ohrabre na trudnoću", rekla je Melanie.

Melanie i Vanessa Iris su nastavile s objavljivanjem fotografija koje bilježe njihove dragocjene trenutke majčinstva dok zajednički odgajaju dva "paketića" radosti.

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.