Iako je Majčin dan za nama, nema razloga zašto majčinstvo ne bismo slavili baš svaki dan, piše The Huffington Post. Kompanija Butch Baby & Co objavila je video u kojem različite queer žene odgovarajući na razna pitanja govore o iskustvu majčinstva.

Evo nekih odgovora na pitanje "Što im znači majčinstvo?": "Biti majka je najbolji dar koji možeš dobiti, ti si poput vode za biljku kojoj pomažeš narasti i odrasti"; "Kad gledam svoje djevojčice što sve rade, i ja dobijem inspiraciju sama napraviti nešto što želim"; "Majčinstvo me nadahnjuje da budem snažnija i da učinim još više".

Na pitanje čemu žele naučiti svoju djecu kažu: "Mi nikad ne osuđujemo, to smo što jesmo, učim svog sina ljubavi svaki dan"; "Učim ih da budu ljubazni prema ljudima i da nikad ne odustanu"; "Bez obzira što odluče biti u životu to će biti u redu, jer to je ljubav"; "Mislim da je najbitnije što sam naučila od svoje majke i to želim naučiti i svoju djecu, to da je iskrenost ljubav i da je ljubav iskrenost".

U videu su i djeca otkrila što im znače njihove mame.

"Meni je mama najbolja frendica, uvijek je tu za mene"; "Moja mama je moja stijena"; "Nevjerojatno je koliko toga mame mogu učiniti, koliko su snažne", samo su neki od odgovora.

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.