qSPORT priprema još jedan QueerSPORT Weekend, sportsko-aktivističku poslasticu koja će se održati u Zagrebu 13.-15. studenog 2015. godine.

QueerSPORT Weekend je međunarodni LGBTIQ sportski događaj koji će se sastojati od druženja uz brunch i panel-diskusiju, zabave na QueerSport Partyju u Coolturi te podviga u sportovima kao što su košarka, nogomet, badminton, ples u paru, plivanje, krav maga te šetnja Medvednicom.

Možete li odvojiti malo vremena, zaraziti se sportskim duhom, upoznati rekreativne LGBTIQ sportašice i sportaše iz više zemalja, družiti se i sve to uz jaki začin zabave, pridružite se u organiziranju QueerSPORT Weekenda. Neka vam sport, a ne fotelja bude moto vikenda!

Pozivamo vas da svojim snagama i rukama pripomognete u organizaciji događaja. Poslovi za koje trebamo volonterske ručice jesu:

pomoć u oglašavanju QueerSport Weekenda (ako visite na netu, možete stavljati oglase za događaj na društvene mreže, pozivati ljude, slati informacije na razne web stranice i mailing liste)
fotografiranje i snimanje videa na sportskim aktivnostima, na brunchu i panelu te na QueerSport Partyju (zabilježite neke od događaja za povijest)
pomoć oko organizacije bruncha koji se održava prije panela (timska i zabavna priprema i slaganje hrane u obliku sendviča, narezaka, namaza, sokova, čajeva i sl., čišćenje nakon bruncha)
pomoć oko organizacije panela (nabacivanje ideja, nabava materijala, logistika, uređivanje i čišćenje prostora prije i nakon panela, suradnja s gostima/gošćama)
pomoć u organizaciji zabavnog večernjeg programa (osobe kreativnog duha koje bi pomogle u osmišljavanju nagradnih igara i animacije na partyju - primjerice kolo sreće; osobe koje bi vodile taj program za vrijeme partyja; uređenje prostora)

qsw

Ako se nalazite u nekoj od navedenih aktivnosti, slobodni ste taj vikend, želite se družiti, upoznati nova lica, pokazati svoj talent i umijeće, javite e na email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili Facebook.

Javite nam što vad zanima i koliko vremena možete odvojiti pa ćemo zajednički dogovoriti na koji način da vas uključimo. Zasučimo sportsko-aktivističke rukave zajedno!

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.