Legendarna glumica Sally Field gorljiva je zagovornica LGBT prava, a u nedavnom je intervjuu pričala o tome kako je užasnuta roditeljima koji ne prihvaćaju svoju gej djecu, te istaknula kako je svog sina Sama ohrabrivala da bude otvoren po pitanju seksualne orijentacije.

Globalno popularna američka glumica Sally Field prilikom ovotjednog gostovanja na radiju SiriusXM apelirala je na roditelje da prihvate i daju podršku svojoj LGBT djeci, te im uputila niz snažnih poruka i savjeta.

"Nemojte se bojati i ne namećite vlastite predrasude i strahove po pitanju seksualnosti vlastitoj djeci. Seksualnost je veličanstveni dio ljudskog postojanja", rekla je Field.

Govorila je o tome kako je njezin sin Sam u početku imao poteškoća s prihvaćanjem samog sebe kao gej muškarca u čemu mu je pomagala kako je najbolje znala.

"Ono što me užasava je pomisao kako postoje roditelji koji to ne odobravaju, kojima je toliko ispran mozak pa vjeruju kako je to nešto neprirodno, kako je to grijeh. Ne može biti neprirodno ako su takvi rođeni. Sam je oduvijek bio Sam, prekrasno ljudsko biće kakvo i jest od trenutka kad se rodio", ispričala je.

Posebno joj je teško razumijeti kako roditelji mogu svoju djecu, dok su još vrlo mladi tinejdžeri, izbaciti iz kuće. Ta je Oscarom nagrađena glumica 2014. uputila otvoreno pismo podrške organizaciji Human Rights Campaign u kojem ističe kako joj je odgajanje gej sina bila jedna od najvećih privilegija u životu.

 

 

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.