Ako ste u Zagrebu tokom ljetnih mjeseci, pridružite se rekreativnim queer sportašicama i sportašima na besplatnim sportskim aktivnostima i druženjima, kao što su odbojka na pijesku u Sigetu, ljetne sportske večeri na Jarunu ili biciklističke ture po okolici Zagreba. qSPORT tijekom ljeta izlazi iz sportskih dvorana i zatvorenih bazena te priprema raznoliko i zabavno sportsko ljeto u Zagrebu.

Na sve ljetne aktivnosti qSPORT-a pozvani su svi bez obzira na spol, dob, seksualnu orijentaciju, rodni identitet i izražavanje, razinu sportske forme ili bilo koju drugu različitost. Jedini uvjet je da osoba bude LGBTIQ friendly i da doprinosi stvaranju ugodne i podržavajuće atmosfere za ostale.

qSPORT ljetne večeri na Jarunu

Od srijede, 20. srpnja, kreću ljetne večeri na Jarunu, koje su zamišljene kao opušteno druženje uz mogućnost igranja malog nogometa, graničara, frizbija ili badmintona. Slobodno možete predložiti i neku drugu igru, a organizatori ističu da su dobrodošla i pića, jelo, društvene igre. qSPORT ljeto je i dekica-friendly i piknik-friendly zabavno druženje. Sve aktivnosti su, naravno, besplatne. Ljetne večeri qSPORT-a održavat će se svakog ponedjeljka i srijede od 18:15 do 21:15 sati na istoj lokaciji - Otok hrvatske mladeži, tamo gdje se održava INmusic festival, pored Solarnog pleksusa (veliko kamenje).

OdbojQa na pijesku u Sigetu

Prvi termin odbojke na pijesku ove sezone bit će u četvrtak, 28. srpnja od 19 do 21 sat na terenima Kluba odbojke na pijesku Siget i besplatan je za sve. Od tog četvrtka, odbojka na pijesku će se održavati svakog utorka i četvrtka u istoj satnici. 

BiciQla – biciklističke ture po okolici Zagreba

qSPORT organizira i biciklističke ture na kojima se pedalirajući otkrivaju skriveni kutci prirode u okolici Zagreba. Sve vrste bicikla su dobrodošle, od gradskih, oldtajmera, do montića, a tempo je laganini vožnja uz uživanje u prirodi. Potrebno je malo dobre volje i dva kotača. Dosad je biciklistička ekipa qSPORT-a obišla Samobor, Zaprešić, Turopolje, Zagorje, vozile/i su se skelom po Savi. Ima svega, kremšnita, lokalnih birtija, upoznavanja s lokalnim stanovništvom, (ne)snalaženja s kartom, sjajan spoj zabave i reakreacije.

Za više informacija o qSPORT ljetu pišite na e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili doznajte putem njihove web ili Facebook stranice.

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.