Image

Eto, dragi naši i drage naše, odluka je pala: linija manjeg otpora, a prva žrtva je Lezboosmo. Budući da smo shvatile kako se link na naše stranice nalazi u nekim tzv. adult direktorijima, pitala sam se, zašto ne iskoristiti priliku za još veću popularnost u Hrvata?

Jasno, samo u lakom ludilu.

Baš sam nešto promišljala razgovarajući s kolegicama koje zajedno sa mnom administriraju i stvaraju ove stranice. Tema je bila vezana uz upite i komentare nekih zabludjelih ovčica koje su valjda došle upravo gore spomenutim putevima i onda se čudom čude kako to da mi tu nemamo nikakve pornjave, pa čak ni jednu sličicu golog ženskog tijela - Bože moj, pa ovo je ipak cro-lesbians, mislim – u nazivu ima riječ lezbijka, a zna se što to podrazumijeva.
Dajte nam sličica i filmova, pa bar Sevin pornić ako ništa drugo, vape oni tako.

Onda mi shvatimo kako je pred nama zapravo još prilično krvi, znoja i suza u takozvanom senzibiliziranju javnosti i neprestanom slanju poruka: gledajte ljudi, nama je totalno super raditi ove stranice na sasvim čedan način, bez i jedne gole guze koja bi samoj sebi bila svrha i zapravo nam užasno idu na živce takva pitanja i traženja, a lijepo vam se iz aviona vidi da ovdje, eto, takvih sadržaja nema niti će ih biti – tražite li dvije obdarene lezbe u sasvim neprirodnom i hinjenom vrućem klinču, lijepo produžite dalje.

Osim toga, jeste li stvarno mislili da to ima neke veze sa stvarnim stanjem stvari i da je seks između dvije žene samo uvertira za nešto drugo, kako to već u raznim porno varijantama zna izgledati – smiješno do suza? Znate ono, tek su se srele, a vi već morate stišati televizor kako vam sutra ne bi bilo neugodno pred susjedima u liftu.

Osim što je to pomalo tužno, istodobno je i smiješno, naročito ako uzmemo u obzir da riječ seks odavno više nije broj jedan na svjetskim tražilicama, no Hrvatska je, kao i uvijek, priča za sebe i mi znamo najbolje. Tako saznajemo, primjerice, da je Oglasnik na lezbijskim stranicama namijenjen muškarcima koji traže one-night stand s dvije cure. Ajd', može i jedna ako baš mora.
Ili bračnim parovima koji žele malo uzbuđenja u svojoj učmaloj ložnici jer im seksualni život ide k vragu.
Ili... i tako dalje.

Tako vam je to kod nas, ali moram reći kako mi se diže kosa na glavi kad tu i tamo netko pokuša zatražiti materijale vezane uz djecu i mlade djevojčice – tu svaka šala jednostavno prestaje, kao i moja politička korektnost.

To više nema veze s tim kako netko doživljava stranice koje u nazivu imaju riječ lesbians – to mi se jednostavno gadi.

 

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Vezane teme

Nema vezanih tema uz ovaj članak.


Crolova Petica

Ova stranica koristi web kolačiće. Neki od kolačića koje koristimo su neophodni za rad dijelova stranice. Ukoliko ne želite instalirati kolačiće s ovih stranica, možete nastaviti pregledavati stranice bez klikanja na "Prihvaćam kolačiće", kolačići se neće instalirati.