Queer Sport Split poziva mlade LGBTIQ+ osobe na Rainbow Summer Camp koji će se održati od 27. srpnja do 4. kolovoza u Slovačkoj.

Rainbow Summer Camp mjesto je koje nudi sigurnost, inkluziju i veselje. Kroz deset dana u kampu mlade LGBTIQ+ osobe mogu zaboraviti na stres i prepustiti se vlastitom razvoju. Kamp predviđa sudjelovanja 54 mlade osobe iz Češke, Slovačke, Rumunjske, Velike Britanije, Slovenije, Hrvatske, Italije, Španjolske i Bugarske.

Mladi će provesti vrijeme zajedno upoznajući se, učeći o kulturnim specifičnostima i stanju po pitanju ljudskih prava u raznim dijelovima Europe. Zajednički, mladi će pronaći inspiraciju kako aktivnije sudjelovati u donošenju društvenih odluka jer je jedna od glavnih tema kampa aktivizam i društveni angažman.

Kamp organizira slovačka udruga Saplinq koja od 2012. godine djeluje na razvoju mladih LGBTIQ aktivista i zajednice. Kamp se održava u mjestu Podskalie u Slovačkoj. Smještaj je osiguran u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama te će svakodnevno biti osigurana tri obroka i dvije "kave" za sve sudionike. Specifične prehrambene potrebe pojedinih sudionika će biti uvažene.

Sudionici su obavezni sami organizirati put do kampa, s tim da će im slovačka udruga dati detaljne upute za dolazak do Podskalie, a Queer Sport Split osigurati potrebnu podršku pri organizaciji puta. Za sudionike iz Hrvatske refundirat će se putni troškovi u iznosu do 275 eura.

Želite li posjetiti ovaj ljetni kamp, ispunite prijavnicu na ovoj poveznici.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.