Queer Sport Split poziva mlade LGBTIQ+ osobe na Rainbow Summer Camp koji će se održati od 27. srpnja do 4. kolovoza u Slovačkoj.

Rainbow Summer Camp mjesto je koje nudi sigurnost, inkluziju i veselje. Kroz deset dana u kampu mlade LGBTIQ+ osobe mogu zaboraviti na stres i prepustiti se vlastitom razvoju. Kamp predviđa sudjelovanja 54 mlade osobe iz Češke, Slovačke, Rumunjske, Velike Britanije, Slovenije, Hrvatske, Italije, Španjolske i Bugarske.

Mladi će provesti vrijeme zajedno upoznajući se, učeći o kulturnim specifičnostima i stanju po pitanju ljudskih prava u raznim dijelovima Europe. Zajednički, mladi će pronaći inspiraciju kako aktivnije sudjelovati u donošenju društvenih odluka jer je jedna od glavnih tema kampa aktivizam i društveni angažman.

Kamp organizira slovačka udruga Saplinq koja od 2012. godine djeluje na razvoju mladih LGBTIQ aktivista i zajednice. Kamp se održava u mjestu Podskalie u Slovačkoj. Smještaj je osiguran u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama te će svakodnevno biti osigurana tri obroka i dvije "kave" za sve sudionike. Specifične prehrambene potrebe pojedinih sudionika će biti uvažene.

Sudionici su obavezni sami organizirati put do kampa, s tim da će im slovačka udruga dati detaljne upute za dolazak do Podskalie, a Queer Sport Split osigurati potrebnu podršku pri organizaciji puta. Za sudionike iz Hrvatske refundirat će se putni troškovi u iznosu do 275 eura.

Želite li posjetiti ovaj ljetni kamp, ispunite prijavnicu na ovoj poveznici.

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Crol.hr koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Kako biste saznali više, kliknite na Više informacija, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na OK
Više informacija Prihvaćam