Umorne od stigmatiziranja marihuane, lezbijki, osoba s prekomjernom težinom i starijih osoba, duhovite američke lezbijke, Lee i Sue, odlučile su otvoriti Instagram profil na kojem će rušiti predrasude.

Lee i Sue na svom se profilu @420oldfatlesbians opisuju kao "stare, debele lezbijke". Nakon samo dva tjedna njihov je Instagram postao viralan i danas imaju preko 60.000 sljedbenika.

Zajedno su 12 godina, vjenčale su se 2015., a nedavno su se umirovile i, zbog slobodnijeg uživanja u marihuani, preselile s Floride u Maine. Prava imena ne otkrivaju, kako piše NBC.com, jer marihuana nije legalizirana na saveznoj razini. Marihuanu su počele koristiti kao sredstvo protiv bolova.

Jedan od razloga izlaska u javnost, kažu, bio je taj što su "umorne od stigmatizacije trave, lezbijki, debelih ljudi, starih ljudi". Smatraju da svi ljudi trebaju živjeti slobodno i ne trošiti život na razmišljanje što drugi misle.

Na svom Instagram profilu objavljuju urnebesne video uratke zbog kojih im broj sljedbenika raste iz dana u dan.

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

apvili baner
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.