Umorne od stigmatiziranja marihuane, lezbijki, osoba s prekomjernom težinom i starijih osoba, duhovite američke lezbijke, Lee i Sue, odlučile su otvoriti Instagram profil na kojem će rušiti predrasude.

Lee i Sue na svom se profilu @420oldfatlesbians opisuju kao "stare, debele lezbijke". Nakon samo dva tjedna njihov je Instagram postao viralan i danas imaju preko 60.000 sljedbenika.

Zajedno su 12 godina, vjenčale su se 2015., a nedavno su se umirovile i, zbog slobodnijeg uživanja u marihuani, preselile s Floride u Maine. Prava imena ne otkrivaju, kako piše NBC.com, jer marihuana nije legalizirana na saveznoj razini. Marihuanu su počele koristiti kao sredstvo protiv bolova.

Jedan od razloga izlaska u javnost, kažu, bio je taj što su "umorne od stigmatizacije trave, lezbijki, debelih ljudi, starih ljudi". Smatraju da svi ljudi trebaju živjeti slobodno i ne trošiti život na razmišljanje što drugi misle.

Na svom Instagram profilu objavljuju urnebesne video uratke zbog kojih im broj sljedbenika raste iz dana u dan.

Pin It

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

apvili baner
Crol.hr koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Kako biste saznali više, kliknite na Više informacija, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na OK
Više informacija Prihvaćam