www.stream-xnxx-porn.com

U seriji "Black Mirror", poznatoj po kritičnom stavu prema tehnologiji i kamo nas ona može odvesti, "San Junipero" je sa svojom ljubavnom pričom dviju žena osvježavajući odmak od inače mračnog tona serije.

Epizoda popularne serije koja se premijerno prikazala na BBC-u, ali se prebacila na Netflix, prati Yorkie (Mackenzie Davis) i Kelly (Gugu Mbatha-Raw), dvije mlade žene koje se upuštaju u ljubavnu vezu sa zapletom, a taj je da su se upoznale u umjetno stvorenom svijetu.

Kelly je bezbrižna, mlada i ekstrovertirana kulerica dok je Yorkie utjelovljenje sramežljive indie štreberice 80-ih. U ovoj bajkovitoj jednosatnoj epizodi, Yorkie pokušava osvojiti Kelly, ali gledatelji/ce shvate da je njihovo zajedničko vrijeme limitirano. U stvarnosti, dvije žene su u starijoj životnoj dobi, ali imaju ograničen pristup svijetu San Junipera u kojem imaju mogućnost ponovno biti mlade.

Glavni scenarist serije Charlie Brooker dobio je nominaciju u kategoriji najboljeg scenarija. Uz to, epizoda "San Junipero" nominirana je u kategoriji najboljeg TV-filma, javlja Pink News.

Inače, zanimljivo je da je uoči pete sezone serije "Orange is the New Black" objavljena najava u kojoj se susreću ta dva svijeta – Taystee (Danielle Brooks) se ponovno nalazi s mrtvom prijateljicom Poussey (Samira Wiley), i to baš u virtualnom svijetu San Junipera.

Ovogodišnju dodjelu nagrada Emmy vodit će Stephen Colbert, a održat će se 17. rujna.

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.