Omiljena "Prijateljica" Jennifer Aniston glumit će predsjednicu u novom Netflixovu filmu "First Ladies". Prvu će damu odglumiti stand-up komičarka Tig Notaro.

"First Ladies" zamišljen je kao politička komedija koja prati predsjednicu Beverly Nicholson i njezinu suprugu Kasey od trenutka kad se usele u predsjedničku rezidenciju. Kako kaže službeni opis filma: "Kad Beverly i Kasey Nicholson usele u Bijelu kuću, dokazat će da iza svake uspješne žene… Stoji uspješna žena."

Gledatelji će, tako, moći vidjeti jednu prilično različitu Bijelu kuću, gotovo nezamislivu prisjetimo li se njezina trenutačnog stanovnika.

Ideju za film Netflixu su predstavile sama Notaro i njezina supruga Stephanie Allynne koje će napisati i scenarij. Tig Notaro glumila je u serijama "The Office", "Dog Bites Man", "One Mississippi". Osim glumica, među producentima filma naći će se i Will Ferrell i Adam McKay.

Datum snimanja još se ne zna zbog obveza Jennifer Aniston, no film je već izazvao salve oduševljenja na društvenim mrežama.

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.