www.stream-xnxx-porn.com

Drugi Pride Ride zakazan je za subotu, 5. lipnja, a dotad se možete "zagrijati" čitanjem osobnih iskustava LGBT+ osoba iz doba pandemije. Riječ je o kampanji inicijative Ponosni Zagreb kojoj je cilj prikazati različita iskustva, strahove, borbe, nedoumice, ali i nove prilike koje su se pojavile u našim životima od pojave prvog slučaja koronavirusa u Hrvatskoj do danas.

Podsjetimo, Ponosni Zagreb neformalna je inicijativa je koja okuplja LGBT+ aktivistkinje i aktiviste uz podršku organizacija za zaštitu ljudskih prava. Nedavno su pokrenuli kampanju ironičnog naziva #izmoja4zida kojom žele povećati vidljivost LGBT+ osoba u medijskom prostoru i podijeliti raspon proživljenih autentičnih iskustava tijekom protekle godine obilježene pandemijom i potresima koji su utjecali na živote i mentalno zdravlje svih nas.

Priče su koncipirane kao kratko štivo u prvom licu, a iskustva variraju od negativnih do pozitivnih. Tako će se među pričama naći prekidi veze ili raskid životnog partnerstva, oboljenje od korone ili epilepsije, frustracije tijekom lockdowna u Hrvatskoj ili inozemstvu, ali i novo zaposlenje, mnoštvo udomljenih pasa, otkrivanje seksualnosti, joge i novih planinarskih staza.

Osobne priče LGBT+ osoba možete potražiti na Facebooku i Instagramu pomoću hashtaga #izmoja4zida.

Ponosni Zagreb također poziva na drugi po redu Pride Ride, šarenu biciklističku povorku kojom će se proslaviti nedavna presuda koja životnim partnericama i partnerima omogućuje pristupanje procjeni da postanu posvojiteljice, ali i izraziti zabrinutost zbog stava hrvatske Vlade, koja se na tu povijesnu odluku odlučila - žaliti. Ističu i kako je prvu godinu postojanja Ponosnog Zagreba u javnom prostoru nažalost obilježilo i propitivanje prava transrodnih, interspolnih i rodno varijantnih (TIRV) osoba na samoodređenje - ove godine zato će, najavljuju, posebni naglasak staviti na potrebu za sustavnim prepoznavanjem i ostvarivanjem njihovih prava.

Ovogodišnji Pride Ride kreće u 17:00 iz Parka Stara Trešnjevka, a pojedinosti o ruti i programu potražite ovdje.

* Ovaj tekst sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija.

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.