www.stream-xnxx-porn.com

U subotu, 8. listopada, na Dan Hrvatskoga sabora, trebao se održati neslavno propali prvi hrvatski Hetero pride. Na Trgu bana Jelačića umjesto toga održana je – molitva "katoličkih muževa".

Deseci muškaraca pod vodstvom Vice Johna Batarela iz udruge Vigilare okupili su se kako bi u sklopu Svjetske molitve krunice na čast Blažene Djevice Marije od svete krunice molili za niz konzervativnih vrijednosti.

Za domovinu, mir i obraćenje hrvatskog naroda, jer je poznato da LGBT zajednica najviše ugrožava hrvatsku neovisnost i javni red, daleko više nego molitve pred bolnicama, pronevjere u INA-i i poslovni potezi Josipe Rimac.

Za muškarce – da postanu duhovni autoriteti u obitelji koji će hrabro svjedočiti i prenositi katoličku vjeru. Za muškarce, da ni slučajno ne dozvole ženi bilo kakvu tjelesnu, emocionalnu ili financijsku autonomiju, da bježe od kućanskih poslova i odgoja djece kao vrag od tamjana, da svima oko sebe nameću svoje svjetonazore.

Za prestanak predbračnih odnosa, za čednost u odijevanju i ponašanju te za obnovu katoličkih brakova. Protiv bilo kakve prilike da se upozna vlastita žudnja, ali za život u sramu i okrivljavanje žrtava.

Za prestanak pobačaja i otvorenost bračnih parova životu. Za brigu o nerođenoj djeci, a ugnjetavanje sve rođene.

Za beskompromisne crkvene pastire i nova duhovna zvanja. Za svećenike koji ne voze Mercedese, inkluziju u Crkvi i istrebljenje pedofilije.

Za duše u čistilištu. OK.

Srećom, molitva je prošla bez veće pompe i uglavnom uz porugu javnosti, ali je svejedno zabrinjavajuće da se ovakva manifestacija uopće dogodila.

* Ovaj tekst sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija.

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.