Oni bi radije da im djeca štuju kukaste križeve nego da se zaljube u osobu istog spola. Oni bi nas iselili na izolirani otok da ne moraju gledati naše paradiranje.

Oni vjeruju kako trebamo gorjeti u paklu, pa za nas miješaju Molotovljeve koktele. Oni se nadaju kako će se napadači na ovogodišnji Zagreb Pride bolje organizirati i nabaviti još palica. Njih nije briga što mi radimo u svoja četiri zida sve dok im to ne guramo pod nos. 

Oni na državnoj televiziji odbijaju prikazati videospot koji osuđuje homofobiju zato jer sadrži kadar u kojem se ljube dva muškarca.

Oni misle da bi trebali organizirati hetero pride kao odgovor jer smo mi manjina koja ih time terorizira na način da oni jednu subotu u godini ne mogu u miru otići na plac i na špicu. Oni ne razumiju što mi to hoćemo niti ih to zanima.
Oni misle kako naše veze ne treba ozakoniti i izjednačiti ih s njihovima jer postoje javni bilježnici kod kojih sve to možemo pravno urediti. Oni nam ne bi dali da svoje zajednice nazivamo brakom jer ta je sveta institucija rezervirana isključivo za njih.

Oni su duboko uvjereni u svoju prirodnu superiornost jer se mogu razmnožavati, a nas optužuju za ugrožavanje opstanka ljudske vrste. Oni ponosno staju uz svoju beogradsku braću koji su onomad namlatili pederčine do krvi i skidaju im kapu zbog neviđene hrabrosti i nacionalnog ponosa kakve su pokazali u borbi protiv izopačenih bolesnika. U svim ostalim slučajevima im jebu četničku mater.

Da su im djeca homoseksualna, odrekli bi ih se ili bi ih poslali na liječenje. Vjeruju kako se AIDS događa isključivo pederima. Oni misle da su lezbijke ogavna i ružna bića koja nitko neće pa su se okrenule ženama.

Oni su ogorčeni jer se za osiguranje povorke ponosa izdvaja iz njihovih poreza. Ne razumiju da zapravo plaćaju kako bismo mi bili zaštićeni od njih samih. I ne žele razumjeti da smo i mi porezni obveznici.

Oni su ponosni na svoju ispravnu djecu i duboko žale te pomalo preziru naše roditelje jer ih je snašla takva nesreća. Misle kako su bolji od njih jer su u svoje potomke usadili kršćanske vrednote i tako ih izveli na pravi put, a naši su gadno pogriješili. Duboko u sebi bili bi sretniji da im je dijete ubojica ili narkoman, samo da je heteroseksualno.

Misle kako između pedera i pedofila nema razlike te da ih sve treba pobiti. Uvjereni su kako je homoseksualnost zarazna te da će i njihova djeca pokupiti tu bolest ako ugledaju dvije žene ili dva muškarca kako se drže za ruke. Nikad nisu čuli za Stonewall.

Kad napadaju, to čine isključivo u čoporima.

Oni ne bi zapošljavali homoseksualne osobe ili bi im, da to saznaju, dali otkaz.

Oni su brutalno pretukli 21-godišnjeg Matthewa Sheparda, vezali ga za ogradu i ostavili da umre. Jer je bio homoseksualac. Oni su silovali i ubili Brandona Teenu jer je bio transrodna osoba. Oni to isto čine mnogim anonimnim Matthewima i Brandonima, za koje nikad nećemo ni čuti.

Oni misle da smo nenormalni i pa nas čak uspoređuju s invalidima koji po njima također nisu normalni. Misle kako ne bismo trebali imati djecu jer će i ona biti nakaradna zato što će cijeli život gledati kako se ševimo u dupe ili si ližemo pičke. Ovdje nije posve razvidno je li njima normalno prakticirati seks pred očima vlastite djece.

Oni vjeruju da su duhoviti kad nas nazivaju pogrdnim imenima. Zastupljeni su u oba spola i u svim društvenim skupinama.

Oni su homofobi.

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.