Foto: CrolCrol. hr je portal LGBT zajednice i kao medij se pridržava najviših etičkih i profesionalnih standarda, a tako čini i kad je riječ o izvještavanju o djelovanju neistomišljenika, pa čak i onih koji se javno ističu govorom mržnje.

Inicijativa "U ime obitelji" podnijela je kaznenu prijavu protiv crol.hr-a zbog navodnog širenja govora mržnje putem komentara čitatelja

Ističemo kako crol.hr redovno briše sve uvredljive komentare čitatelja, a to je bio slučaj i s komentarima na račun gospođe Željke Markić, zbog kojih je "U ime obitelji" podnijela kaznenu prijavu.

Neprimjereni komentari čitatelja izbrisani su prije podnošenja kaznene prijave te ovaj potez inicijative "U ime obitelji" možemo protumačiti samo kao namjeru da se uništi medij LGBT zajednice protiv čijih se ljudskih prava bori inicijativa "U ime obitelji".

Budući da ta inicijativa traži da se crol.hr-u ukinu sredstva Ministarstva kulture za neprofitne medije - ujedno i jedina novčana sredstva kojima crol.hr raspolaže nakon 15 godina volonterskog rada, pozivamo ih da i sami javno objave svoje izvore financiranja, budući da donacije traže i dobivaju na račun udruge "Građani odlučuju".

Uredništvo portala crol.hr

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Crolova Petica

Ova stranica koristi web kolačiće. Neki od kolačića koje koristimo su neophodni za rad dijelova stranice. Ukoliko ne želite instalirati kolačiće s ovih stranica, možete nastaviti pregledavati stranice bez klikanja na "Prihvaćam kolačiće", kolačići se neće instalirati.