Prvi srpski gej vlog, Nikolian, pokrenuli su Nikola iz Srbije i njegov partner Ian iz Švedske, a osim zanimljivosti iz njihovih života, kažu kako žele kroz razgovore o raznim temama pomoći LGBT populaciji u Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Makedoniji.

Nakon što je Hrvatska dobila svog prvog gej vlogera, Renata Samardžića, proteklog tjedna pokrenut je i prvi srpski gej vlog, Nikolian.

Njegovi osnivači, Nikola i Ian u prvoj objavi se predstavljaju i otkrivaju o čemu će pričati u novim nastavcima, a u kadru se povremeno pojavljuje i njihov preslatki četveronožni ljubimac. Njih dvojica su zaručeni i u vezi su više od dvije godine, a kao modeli žive i rade u Šangaju.

"Shvatili smo kako je najbolje pokrenuti vlog gdje ćemo snimati zanimljivosti iz našeg života i motivirati ljude da budu to što jesu, da budu sretni i kako se ne trebaju bojati", rekli su za portal Luftika.

Jedna od idućih tema bit će o tome kako reći prijateljima i obitelji da ste gej, a njihov video blog je namijenjen i heteroseksualcima "kako bi smanjili predrasude", kažu vlogeri Nikola i Ian, koji vas pozivaju da posjetite i njihovu Facebook stranicu.

Smatraju kako za pokretanje ovog vloga nije potrebna hrabrost, a ističu kako se ne boje ni negativnih reakcija.

"Potrebna je samo želja i volja da se pomogne drugome, ali i da se otvore oči 'nevjernim Tomama'. Iskreno se nadamo lijepim reakcijama, ali ako i bude onih ružnih i to je ok, jer ćemo pomoći i tim ljudima da izbace svoju negativnu energiju. Samim tim će i oni biti sretniji što znači kako ćemo i njima pomoći", kazao je Nikola.

Kako se bave modelingom na njihovom će se vlogu naći i teme vezane uz modu, no kažu kako one neće biti primarne. Ističu kako im je najbitnije da se ljudi opuste i da se vole bez straha. Ian se još bavi i glazbom, pjeva i piše pjesme, a Nikola je zaljubljenik u fotografiju. 

 

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.