Poljubac dviju žena na protestu protiv Donalda Trumpa na Manhattanu mnogi su doživjeli kao najljepši i nadahnjujuć trenutak u vremenima kaosa i nemira, a svojim ga je objektivom zabilježio fotograf Hennessy Vandheur.

Fotografiju je podijelio na svom Instagramu uz riječi:

"Hodajući u protestnoj povorci protiv Trumpa bilo je nevjerojatno. Ovo mi je vjerojatno najdraži trenutak u čitavoj noći i sretan sam što sam mogao biti tamo i snimiti ga. Ljubav usred kaosa i nesigurnosti. Ujedinjeni smo protiv mržnje koja se upravo sad širi zemljom - i ništa neće ugasiti vatru u našim srcima. Stojim sa svojom braćom i sestrama drugih rasa, LGBTQ ljudima, ženama, imigrantima i svima čije je živote i dobrobit ugrozio Trump".

Buzzfeed piše kako je riječ o 22-godišnjoj Lauri Hetherington i njezinoj djevojci, 20-godišnjoj Giovanni “Jo” Barbi, inače studenticama na Sveučilištu Fordham koje su, kažu, došle na protest jer vjeruju da je izbor Donalda Trumpa prilika za prosvjed protiv "mržnje i netolerancije u obliku rasizma, seksizma, diskriminacije LGBTQ+ zajednice", te potporu marginaliziranim skupinama.

Hetherington je još kazala kako je dirnuta reakcijama na fotografiju za koju se nada da će poslužiti kao podsjetnik: "Usred mržnje, otpora i opresije naša će ljubav pobijediti".

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.