www.stream-xnxx-porn.com

Susan Cottrell dvadeset je godina bila članica Evangelističke crkve gdje su joj svo vrijeme govorili da je homoseksualnost grijeh u što je i sama vjerovala, ali sve se promijenilo kad joj je kći rekla da je biseksualna.

Dvadesetogodišnja Annie jednog je dana nazvala majku s fakulteta i rekla, "Mama, moram ti nešto reći. Mislim da sam biseksualna. Molila sam se i opirala ali moji su osjećaji i dalje tu."

Cottrell joj je bez razmišljanja rekla da će je podržati, no to je značilo i da mora birati između odanosti Crkvi i vlastite kćeri. Naime, u crkvi su joj rekli da se mora odreći kćeri. "Shvatila sam da se od mene traži da biram među dvije najvažnije stvari u životu – mog djeteta i moje crkve. Odabrala sam svoje dijete", rekla je gostujući početkom siječnja na konferenciji TED.

Iako joj je trebalo neko vrijeme da se pomiri s kćerinom seksualnošću, naposljetku je, kaže, uvidjela da joj "Bog poručuje da treba pomagati gej zajednici." Otad je napisala dvije knjige o prihvaćanju LGBT djece i gorljiva je zagovarateljica LGBT prava. Majka je petoro djece, a osim Annie, i kći Hannah je lezbijka.

Zajedno sa suprugom Robom pokrenula je blog FreedHearts.org na kojem se mogu naći poruke ljubavi i mira kao odgovor na brojne crkvene poruke mržnje: "Kao pastori, Rob i ja prenosimo Božje poruke, a to je glas ljubavi", kaže.

"Kad mi se kći autala, shvatio sam da sad pripadam 'drugima' unutar Crkve. Progledao sam i shvatio tragičnu crkvenu represiju i marginalizaciju čitave LGBT zajednice", rekao je Rob Cottrell za Gay Star News.

"Najviše boli LGBT osobama nanose njihovi vlastiti roditelji i drugi koji to čine u ime Isusa. Bezuvjetna ljubav, prihvaćanje, uvažavanje i uključivanje moje kćeri i ostalih koji su poput nje zapravo je u skladu s mojom vjerom", završno je poručio.

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.