Popularni lanac brze hrane, Burger King, pridružio se tvrtkama koje zagovaraju jednakopravnost LGBT osoba.

Tijekom dana objavit će video snimljen u njihovom restoranu u San Franciscu, gdje se prodavao "Proud Whopper". Osoblje mušterijama nije reklo što je u burgeru omotanom u papir duginih boja. Kad bi ga otvorili, dočekala bi ih poruka "Svi smo iznutra isti", javlja portal LGBTQNation.

Ideja iza ovakvog poteza jest, dakako, da se "ponosni burger" ne razlikuje od ostalih, osim po ambalaži. U dvominutnom videu prikazani su zbunjeni gosti koji se raspituju o burgeru u šarenom omotu, pokušavajući shvatiti po čemu je drugačiji, da bi kasnije shvatili o čemu je riječ.

Jedno je dijete tako kazalo kako "misli da ovakav omot znači da svi imamo ista prava", a djevojka koja se tamo zatekla rekla je kako ju je potez Burger Kinga rasplakao. U video su uvrštene i neke negativne reakcije, primjerice gosta koji je rekao kako zbog toga više neće kročiti u Burger King.

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Ova stranica koristi web kolačiće. Neki od kolačića koje koristimo su neophodni za rad dijelova stranice. Ukoliko ne želite instalirati kolačiće s ovih stranica, možete nastaviti pregledavati stranice bez klikanja na "Prihvaćam kolačiće", kolačići se neće instalirati.