www.stream-xnxx-porn.com

Protekle je nedjelje u Rio de Janeiru održano najmasovnije gej vjenčanje na svijetu – čak 160 parova istovremeno je stupilo u brak. To je već peta po redu manifestacija te vrste u Brazilu u kojoj se od 2011.godine vjenčalo ukupno 500 gej parova, a provodi se kao dio državnog programa "Rio bez homofobije".

"Ovom afirmativnom akcijom želimo podići svijest o postignućima i izazovima u području građanskih i ljudskih prava LGBT zajednice. Brak osigurava zajedničku budućnost kroz sigurne zakonske okvire", rekao je koordinator programa "Rio bez homofobije" Cláudio Nascimento za državnu medijsku agenciju Agência Brasil.

Foto: gov.br

Parovi su na ceremoniju pristigli iz različitih brazilskih gradova, a svečanu su prisegu izrekli uz pjesmu Emociones koju je izvela transrodna glumica i pjevačice Jane di Castro, koja se također vjenčala, nakon čega je na svom Facebook profilu napisala: "Sad sam vjenčana umjetnica, jako sam sretna!".

Brazilski Vrhovni sud priznaje istospolne zajednice od 2011. godine, a gej brakovi su ozakonjeni prošle godine. Sljedeće masovno vjenčanje zakazano je u sportskoj dvorani Maracanzinho pokraj glasovitog nogometnog stadiona Maracane.

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Najčitanije u tjednu

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.