www.stream-xnxx-porn.com

Vojni ordinarij Juraj Jezerinac je u propovijedi povodom hodočašća vojske, policije i branitelja iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine u marijanskom svetištu u Mariji Bistrici nazvao istospolne zajednice i rodnu teoriju "nasrtajima i ponudama koje se protive objavi i prirodi čovjeka", pojasnivši kako to nije "nastrana homofobija, već iskreno čovjekoljublje".

Jezerinac je u propovijedi naglasio potrebu očuvanja obiteljskih vrijednosti jer je čovjek "djelo božjih ruku".

"U našem vremenu mnoge su sile zla usmjerene razaranju toga našeg božanskog početka i na raskid svake naše poveznice s Bogom".

"To nije nastrana homofobija, nego iskreno čovjekoljublje"

Vojni ordinarij Juraj Jezerinac je naglasio važnost braka i ljubavi muškarca i žene za stvaranje potomstva, citirajući hrvatskog književnika Antuna Gustava Matoša, koji je kazao da je "ljubav prava i zrela onda kada muškarac i žena jedno u drugome prepoznaju božju sliku i prisutnost božje ljubavi". Kazao je kako je taj božji nauk "svjetlo našeg vremena, u kojem se nerijetko suočavamo s nasrtajima i ponudama koje se protive objavi i prirodi čovjeka, kao što su istospolne zajednice, rodna ideologija i slično", te dodao kako "ni Hrvatska nije izuzeta od te propagande", prenosi t.portal.

Posebno je istaknuo kako bi "bilo kobno da to postane sadržaj indoktrinacije u obrazovno sustavu ili u ustanovama kojima je cilj ljudska i profesionalna formacija čovjeka", te dodao kako to "nije nastrana homofobija, kako se često podmeće, nego iskreno čovjekoljublje koje štiti ljudsku narav u njezinoj izvornosti".

"Crkva čvrsto vjeruje u obitelj utemeljenu u braku muškarca i žene i to temeljna stanica društva i kršćanske zajednice", kazao je Jezerinac. Dodao je i kako "nije jasno zašto bi se partnerske zajednice trebalo tretirati jednako kao i brak muškarca i žene", te kako "posebnu zabrinutost izaziva pokušaj primjene rodne teorije", naglasivši da "Crkva ne prihvaća rodnu teoriju", te kako "ljubav nema alternative".

Jezerinac je okupljenim je hodočasnicima još poručio: "Ne bojte se ljudi, već se čuvajte samo zla", te da budu "stameni u ljudskim i kršćanskim vrijednostima i u svojoj živoj vjeri", jer "ljubav, strpljivost jednakost i pomoć pravo su lice Crkve".

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.