www.stream-xnxx-porn.com

Uoči kampanje za rujanske parlamentarne izbore iz Mosta poručuju kako se nadaju svojevrsnom moratoriju na kaznene prijave protiv političara. Njihov Robert Podolnjak je izjavio kako u tom razdoblju "USKOK ne bi trebao poduzimati radnje koje bi se mogle tumačiti da idu u korist neke političke opcije".

Most se nada da u predstojećem razdoblju neće biti novih kaznenih prijava, izjavio je Robert Podolnjak u sinoćnjoj emisiji "Otvoreno" na HTV-u.

"Naravno, one kriminalne prijave koje nemaju veze s politikom su nešto drugo, ali onaj dio koji se odnosi na političare koji su aktivni u izbornoj promidžbi, bojim se da bi se prijave u tom smislu mogle koristiti negativno", dodao je.

S tim se nije složio SDP-ov Peđa Grbin.

"Neprihvatljivo je zauzimati stav da bi USKOK trebao zastati na mjesec dana i ne procesuirati političare. Ja sam za procesuiranje svakoga za koga postoji indicija da je počinio kazneno djelo u svakome trenutku. Ne može netko imati imunitet zato što se kandidirao na izborima", rekao je Grbin.

Most bi volio da nadolazećim izborima dobiju milijun glasova, a spremni su preuzeti i odgovornost kad je u pitanju mjesto premijera. Grbin je pak poručio kako nakon svega viđenog u zadnjih šest mjeseci SDP nije spreman s njima razgovarati.

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.