www.stream-xnxx-porn.com

Ona ima partnericu i djecu, a vodi kampanju ekstremno desne stranke. Na predstojećim parlamentarnim izborima u njemačkoj, lezbijka Alice Weidel bit će na čelu kampanje stranke AfD (Alternativa za Njemačku).

Ta stranka zbog koje ovih dana zajedno prosvjeduju ljevica i katolička te protestantska crkva, ne priznaje istospolne obitelji i traži da brak bude definiran kao ekskluzivna zajednica žena i muškaraca. Alice Weidel ima suprugu i dva sina pa to znači da će voditi kampanju stranke koja njezinoj obitelji ne priznaje status obitelji, javlja Gay Star News.

U nastupnom govoru Weidel je kazala da politička korektnost pripada "povijesnom smetlištu" te da njezina obitelj više ne može u miru uživati u Božiću zbog sigurnosnih mjera.

Bez ograde prema anti-LGBT politici

Gay Star News upozorava da je AfD-ov program antiimigrantski, ali i anti-LGBT. Ne žele spolni odgoj koji će uključivati afirmativan govor o LGBT osobama jer smatraju da je to nedopustivo miješanje u odgoj djece i prava roditelja. Smatraju i da se djecu zbunjuje kad se govori o homoseksualnosti i transrodnosti.

 

"Wir haben es allen gezeigt: Den Medien, den Altparteien und den Bildungsbomben der Antifa!" (Rede nach der Wahl des AfD-Spitzenduos während des Bundesparteitags in Köln)

Posted by Alice Weidel on Monday, 24 April 2017

 

Izričiti su protivnici "rodne ideologije" jer smatraju da ona marginalizira prirodne razlike među spolovima i uništava tradicionalne vrijednosti i specifične rodne uloge u obiteljima.

Weidel je bila među autorima programa AfD-a i do danas se ni u jednom slučaju nije ogradila od AfD-ove diskriminacijske politike spram LGBTI osoba.

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.