Radiolog iz Sao Paola, Fabiano Vallim, htio je sa svojim suprugom rezervirati ljetovanje u Hrvatskoj, a kad ga je na stranici Booking.com iznajmljivač iz Zadra odbio jer "ne prima gejeve", odlučio je slučaj dati u medije.

"Planirali smo svoj godišnji odmor i ove godine želimo posjetiti Portugal, Hrvatsku i Grčku. U Hrvatskoj želimo posjetiti Dubrovnik, Split i Zadar", rekao je Vallim za Index.

Svidjeli su im se Apartmani Identity u Zadru, koji su na Booking.comu odlično ocijenjeni, te je Vallim tamo odlučio rezervirati smještaj za sebe i svog supruga, pa je naglasio da žele sobu s bračnim krevetom.

"Na moje iznenađenje, kad sam rezervirao smještaj, odgovorio mi je iznajmljivač Tomislav Gospić i odbio nas ugostiti", rekao je Vallim. "Odbijeni ste. Ne primamo gejeve. Otkažite svoju rezervaciju", napisao mu je Gospić.

"Homofobni napad riječima"

"Buljio sam u laptop i nisam mogao vjerovati u što gledam. Bio je to homofobni napad riječima. Osjetila se agresivnost u tim riječima", rekao je Vallim Indexu i dodao kako mu je drago što u Hrvatskoj ima ljudi kojima smeta takva homofobna diskriminacija.

Dodaje kako je sa svojim suprugom, također liječnikom, devet godina i da nešto ovako još nikad kao turisti nisu doživjeli. Kaže da je potresen ovakvim tretmanom.

Požalio se Booking.comu na ponašanje iznajmljivača, no još nije dobio odgovor.

Index je više puta nazvao Tomislava Gospića da se očituje o ovoj situaciji, ali se on nije javljao na mobitel. Preko Facebooka su se obratili Aleksandru Gospiću, koji je na Booking.comu naveden kao vlasnik Apartmana Identity, ali ni on im zasad nije odgovorio.

Pin It

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

apvili baner
Crol.hr koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Kako biste saznali više, kliknite na Više informacija, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na OK
Više informacija Prihvaćam