Legendarni britanski glumci, Sir Ian McKellen i Sir Derek Jacobi, glume glavne junake humoristične serije Opaki par (Vicious), Freddiea i Stuarta, gej par u zlatnim godinama, čija veza usprkos svakodnevnim razmiricama traje već gotovo 50 godina. Njihova urnebesna podbadanja možete gledati petkom navečer na HTV-u.

Sir Ian McKellen i Sir Derek Jacobi u ovaj su sitcom unijeli i vlastita iskustva, jer su obojica deklarirani gejevi, a McKellen je poznat i po svom angažmanu na području LGBT prava.

Kad su se tek upoznali, Freddie (McKellen) je bio perspektivan mladi glumac, a Stuart (Jacobi) voditelj pivnice. No budući da je vrhunac karijere sad već debelo iza njih, dane provode s najbližim prijateljima, brinu se za svoga prastaroga psa Balthazara te od jutra do mraka podbadaju jedan drugoga.

U prvoj epizodi Freddie i Stuart organiziraju karmine u čast pokojnog prijatelja i na njih pozivaju svoje najbliže prijatelje. Osim što nisu pripremili dovoljno hrane, dečki se ponovno uspiju izvrijeđati na pasja kola i stvoriti nelagodnu atmosferu. U goste im dolazi i njihov novi mladi susjed Ash (Iwan Rheon), čija je seksualnost jedna od glavnih tema večeri. Ash nastoji biti pristojan i drag dok mu se bestidno nabacuje pohotljiva Violet (Frances de la Tour), Freddiejeva i Stuartova najbolja prijateljica.

Gostujuće uloge imaju Marcia Warren (Penelope) i Philip Voss (Mason). Autori su Mark Ravenhill i scenarist Gary Janetti, redatelj je Ed Bye, a izvršni producenti Jane Featherstone i Gary Janetti. Seriju Opaki par možete gledati petkom na 1. programu HTV-a od 23 sata

 

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Ova stranica koristi web kolačiće. Neki od kolačića koje koristimo su neophodni za rad dijelova stranice. Ukoliko ne želite instalirati kolačiće s ovih stranica, možete nastaviti pregledavati stranice bez klikanja na "Prihvaćam kolačiće", kolačići se neće instalirati.