Na snimanju emisije "Life Stories" Piersa Morgana četrdeset trogodišnja Melanie Brown, poznata i kao Mel B, odnosno Scary Spice, otkrila je da je spavala s članicom benda Geri Halliwell, poznatom kao Ginger Spice. Ipak, izvori bliski pjevačicama tvrde da je Melanie B preuveličala cijelu aferu.

Glasine o romantičnom odnosu između dviju članica Spice Girls odavno postoje, a Mel B poznata je i po drugim lezbijskim izletima. Tijekom godina otkrivene su mnoge njezine veze sa ženama, od kojih je najdulja bila četverogodišnja veza s producenticom Christine Crokos. Potaknut naslovom biografije Mel B, "Brutally Honest", koja izlazi uskoro, Morgan joj je postavio pitanje je li spavala s Halliwell ili ne.

Mel B odgovorila je da su sve djevojke spavale zajedno u krevetu, ali "ne na takav način", dodavši da Halliwell ima prekrasne grudi. No, nakon nekog vremena, Brown je odgovorila potvrdno: "Geri će me mrziti zbog ovog jer je sva otmjena sa svojom ladanjskom kućom i mužem, ali to je činjenica. Ali nije bilo ozbiljno, samo se dogodilo i kasnije smo se tome smijale". Helliwell se 2015. udala za Christiana Hornera, voditelja Red Bullova trkaćeg tima.

Ipak, izvor blizak dvjema glazbenicama za magazin People je opovrgnuo Browninu tvrdnju: "Ništa se zapravo nije dogodilo. Ovo je bila klasična Mel B, zanijela se, a Piers ju je očigledno ohrabrivao." I Mel C, Sporty Spice, koja je za vrijeme snimanja bila u publici, tvrdi da ne zna ništa o aferi.

Međutim, veoma je simptomatično da ovakve provokativne izjave dolaze tik pred izdavanje Brownine knjige i pred početak povratničke turneje Spice Girls koja će okupiti Mel B, Mel C, Geri Halliwell i Emmu Bunton, ali ne i Victoriju Beckham koja je odustala od turneje zbog poslovnih obveza.

Koji je bolji način privlačenja pozornosti od izvlačenja iz naftalina lezbijske aferice stare dvadeset godina, ako se ikad i dogodila, i ponašanja kao da je njezino spominjanje nešto uvredljivo? Spice Girls očito žele privući i seksualno radoznale i mirne obiteljske žene, a broj prodanih karata pokazat će jesu li njihovi pomiješani signali uspjeli doseći ciljanu publiku.

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Crol.hr koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Kako biste saznali više, kliknite na Više informacija, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na OK
Više informacija Prihvaćam