Na snimanju emisije "Life Stories" Piersa Morgana četrdeset trogodišnja Melanie Brown, poznata i kao Mel B, odnosno Scary Spice, otkrila je da je spavala s članicom benda Geri Halliwell, poznatom kao Ginger Spice. Ipak, izvori bliski pjevačicama tvrde da je Melanie B preuveličala cijelu aferu.

Glasine o romantičnom odnosu između dviju članica Spice Girls odavno postoje, a Mel B poznata je i po drugim lezbijskim izletima. Tijekom godina otkrivene su mnoge njezine veze sa ženama, od kojih je najdulja bila četverogodišnja veza s producenticom Christine Crokos. Potaknut naslovom biografije Mel B, "Brutally Honest", koja izlazi uskoro, Morgan joj je postavio pitanje je li spavala s Halliwell ili ne.

Mel B odgovorila je da su sve djevojke spavale zajedno u krevetu, ali "ne na takav način", dodavši da Halliwell ima prekrasne grudi. No, nakon nekog vremena, Brown je odgovorila potvrdno: "Geri će me mrziti zbog ovog jer je sva otmjena sa svojom ladanjskom kućom i mužem, ali to je činjenica. Ali nije bilo ozbiljno, samo se dogodilo i kasnije smo se tome smijale". Helliwell se 2015. udala za Christiana Hornera, voditelja Red Bullova trkaćeg tima.

Ipak, izvor blizak dvjema glazbenicama za magazin People je opovrgnuo Browninu tvrdnju: "Ništa se zapravo nije dogodilo. Ovo je bila klasična Mel B, zanijela se, a Piers ju je očigledno ohrabrivao." I Mel C, Sporty Spice, koja je za vrijeme snimanja bila u publici, tvrdi da ne zna ništa o aferi.

Međutim, veoma je simptomatično da ovakve provokativne izjave dolaze tik pred izdavanje Brownine knjige i pred početak povratničke turneje Spice Girls koja će okupiti Mel B, Mel C, Geri Halliwell i Emmu Bunton, ali ne i Victoriju Beckham koja je odustala od turneje zbog poslovnih obveza.

Koji je bolji način privlačenja pozornosti od izvlačenja iz naftalina lezbijske aferice stare dvadeset godina, ako se ikad i dogodila, i ponašanja kao da je njezino spominjanje nešto uvredljivo? Spice Girls očito žele privući i seksualno radoznale i mirne obiteljske žene, a broj prodanih karata pokazat će jesu li njihovi pomiješani signali uspjeli doseći ciljanu publiku.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.