Lezbijsko natezanje, Treasure cunt, Skok u modu samo su neke od disciplina najavljenih za ovogodišnju, treću po redu, Lezbijadu u organizaciji udruge Zbeletron.

Zbeletronke, tako, pozivaju da im se pridružite na najživljem dijelu Mirogoja i svjedočite epskoj bitci timova u borbi za ovogodišnjim peharima. Ove se godine, naime, lezbijske igre održavaju na krematoriju Mirogoj, i to u subotu, 11. svibnja, a poziv prenosimo u cijelosti:

Proljeće je stiglo na naša vrata, a sunce je konačno krenulo u ozbiljnije pohode na bljedunjava lezBijska lišca. Sve ljubiteljice prirode, druženja, roštilja i sporta promolile su svoje glavic(h)e u potrazi za lokacijama na kojima mogu pokazati svoje (ne)obrijane noge i nauživati se lezbijske sloge!

S najboljim željama i namjerama da vam osiguraju oazu mira, Zbeletronke vas pozivaju da im se pridružite na najživljem dijelu Mirogoja i svjedočite epskoj bitci timova u borbi za ovogodišnjim peharima!


Djelić atmosfere s prošlogodišnje Lezbijade

U protekle dvije godine na Lezbijadi smo vidjele mnoštvo gracioznih pokreta, istreniranih tijela, a prije svega pregršt inovativnih pristupa vrhunskim sportskim disciplinama! Želite li saznati kako izvesti pravilan Skok u modu, imate li vještine koje su potrebne da zablistate u Klošarci ili se samo želite rugati svojoj prijateljici koja pokušava postati slavodobitnica Lezbijske Mirogojske alke?

Vrijeme je da se pomalo pripremate, izvučete svoju sportsku odjeću iz ormara, popijete koje sirovo jaje, odradite insanity workout i dođete spremne na Mirogoj! Bit će živo, živo! U nastavku saznajte koje discipline vas čekaju ove godine, što trebate ponijeti sa sobom te kako napraviti ukusan muffin sa samo par sastojaka i bez korištenja pećnice!

Uz natjecateljski poligon, za vas smo pripremile i bogat glazbeni program, vegansku hranu, dekice, lopte i ostale potrepštine za bezbrižno uživanje na travi. Natjecateljice će, osim vječne slave, imati priliku osvojiti razne poklon pakete, medalje i pehare, a za sve ostale nedužne promatračice i promatrače tu je i chill zona te naravno, glavni sponzor Lezbijade – Lezbijski Šank.

Ostale pojedinosti, kao i sve discipline u kojima ćete se još moći natjecati potražite ovdje.

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.