U mjesec dana od posljednjeg druženja Duginih obitelji dogodile su se neke promjene, što znači da će biti i zanimljivih tema za raspravu.

Kako će na Dugine obitelji utjecati to što je Ustavni sud suspendirao Obiteljski zakon? Austrijski Ustavni sud donio je donio odluku prema kojoj je zabrana posvajanja djece istospolnim parovima proglašena protuustavnom – daje li to određenu nadu i našim Duginim obiteljima? S druge strane, Hrvatska je odabrala predsjednicu iz stranaka desnice…

Dugine obitelji ponovno se okupljaju u petak 23. siječnja u 19 sati u MaMi (Preradovićeva 18). Po uzoru na slične organizacije u svijetu, Dugine obitelji okupljaju LGBT parove i pojedince koji već imaju djecu ili bi željeli imati djecu, ali i sve LGBT osobe koji bi se željeli informirati o izazovima i lijepim stranama planiranja LGBT obitelji.

Druženje Duginih obitelji bit će svakako i prilika za bolje upoznavanje LGBT roditelja i roditeljica te za razmjenu iskustava i spoznaja. Kako je riječ o netipičnim obiteljima, razgovor s drugima u sličnim životnim okolnostima pogotovo može biti vrlo koristan i ohrabrujuć. Također, dobrodošli su svi prijedlozi za buduće aktivnosti Duginih obitelji.

Dugine obitelji pozivaju sve, bez obzira na prethodno sudjelovanje u radionicama i drugim aktivnostima Duginih obitelji, sve LGBT roditelje koji imaju djecu ili kojima je beba na putu, sve one koji pokušavaju, a zapeli su u slijepoj ulici, kao i one koji tek povremeno razmišljaju o opciji da bi jednog dana mogli biti roditelji, da dođu na druženje u petak, 23. siječnja 2015. u MaMi.

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.