Brojni su razlozi za partijanje, a ''solo party'' je jedan od onih nakon kojeg se zbilja osjećate bolje. Samozadovoljavanje iliti masturbacija ima čudesne učinke na vaše zdravstveno stanje, a i osjećaj je stvarno jako, jako dobar.

Istraživanja su pokazala kako je većina 18-godišnjakinja masturbirala bar jednom, no tek su rijetke one koje to čine redovito. Prema podacima Nacionalnog istraživanja o seksualnom zdravlju i ponašanju Sveučilišta Indiana samo 7,9 posto žena u dobi od 25 do 29 godina masturbira dva do tri puta tjedno, za razliku od 23,4 posto muškaraca.

Samozadovoljavanje je normalno, ugodno i zdravo iskustvo i došlo je vrijeme da taj tabu zvan ''žene i masturbacija'' pogledamo iz drugog kuta i shvatimo kako je menage a moi možda upravo ono što vam treba.

Dr. Lauren Streicher, izvanredna profesorica porodništva i ginekologije Sveučilišta Northwestern i autorica knjige Sex Rx: Hormones, Health, and Your Best Sex Ever otkrila je za Huffington Post zdravstvene dobrobiti samozadovoljavanja. Ukratko – masturbirajte i bolje ćete spavati, oslobodit ćete se stresa i jednostavno ćete se osjećati ugodnije u vlastitom tijelu. Samozadovoljavanje je odlično za emotivno i fizičko opuštanje, pa umjesto plaćanja skupe masaže, sami si priuštite jednu puno intimniju.

Pa, zapalite koju svjećicu, stvorite si ugodnu atmosferu i – skok u krevet ili gdjegod vam već odgovara najviše, samo krenite u malo samoistraživanje.

Osim rješavanja problema nesanice, emotivne i fizičke relaksacije, Huffington Post donosi 13 razloga zbog kojih biste trebali redovito masturbirati, bili u vezi ili ne, a detaljno ih možete proučiti ovdje.

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Vezane teme

Nema vezanih tema uz ovaj članak.


Crolova Petica

Ova stranica koristi web kolačiće. Neki od kolačića koje koristimo su neophodni za rad dijelova stranice. Ukoliko ne želite instalirati kolačiće s ovih stranica, možete nastaviti pregledavati stranice bez klikanja na "Prihvaćam kolačiće", kolačići se neće instalirati.