U jučerašnjem finalu Svjetskog nogometnog prvenstva za žene trijumfirala je reprezentacija SAD-a koja je porazila Japanke s rezultatom 5:2, a među brojnim fotografijama i snimkama koje su obišle svijet, našla se i ona na kojoj razdragana Abby Wambach trči prema tribinama i ljubi svoju suprugu Sarah Huffman.

Bio je to izrazito emotivan trenutak za Wambach koja je inače međunarodna rekorderka po broju zabijenih golova (183 u 274 utakmice), ovo joj je bio prvi osvojeni Svjetski kup, ali vjerojatno posljednji odigrani jer se špekulira kako će uskoro poći u zasluženu mirovinu.

Uoči finalne utakmice kazala je kako bi bilo prebolno završiti karijeru bez pobjedničkog pehara sa Svjetskog kupa. Nakon spektakularne pobjede samo je kratko prokomentirala, "Napokon. Sad sam svjetska prvakinja".

Dakako, njezina je spontana gesta izazvala oduševljenje na Twitteru gdje su joj mnogi izrazili podršku i divljenje, a vijest su prenijeli i svjetski mediji.

Abby Wambach i Sarah Huffman vjenčale su se u listopadu 2013.

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Crolova Petica

Crol.hr koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Kako biste saznali više, kliknite na Više informacija, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na OK
Više informacija Prihvaćam