www.stream-xnxx-porn.com

Amerikanke Alice Dubes i Vivian Boyack, obje u ranim 90-tima, vjenčale su se prije godinu dana u Iowi uz veliku pozornost međunarodne javnosti, ali kažu kako se time "ništa nije promijenilo" u njihovoj vezi koja sad traje pune 73 godine.

Vjenčanje 91-godišnja Alice Dubes i godinu dana starije Vivian Boyack prošle je godine punilo naslovnice američkih i svjetskih medija, no proslava prve godišnjice braka protekla je bez previše pompe, tek uz dvoje bliskih prijatelja, a počastile su se pitom od trešanja i ledenim čajem.

Skromno vjenčanje održano u rujnu prošle godine, bilo je ujedno i prvo javno priznanje njihove veze koja je tada trajala nešto više od sedam desetljeća.

"Bilo je lijepo, jer prije toga smo bile u vezi 72 godine, samo se nismo mogle vjenčati. Ništa se nije promijenilo. I dalje je sve isto, jako dobro", rekla je Alice za Guardian.

Ne zanima ih svjetska slava - odbile sve ponude za pisanje knjige o njihovom životu

Iako vjeruje kako su njihovi najbliži prijatelji znali kako su ona i Vivian u vezi, o tome se nije razgovaralo sve do njihovog vjenčanja u Davenportu, gdje žive od 1947. godine. I nakon vjenčanja su ostale diskretne prema medijima i ne žele razgovarati o njihovoj dugovječnoj vezi.

"Stare smo i mrzovoljne", dobacuje Vivian i nasmijava Alice dok daje telefonski intervju, koja dodaje: "Znamo biti i takve, ali zamislite samo koliko se godina poznajemo". 

 

Od trenutka kad su postale svjetski poznate, odbile su brojne zahtjeve za intervjue u medijima i razgovore o izdavanju knjige o njihovom zajedničkom životu.

"Zvali su nas iz 25 zemalja i iz čitavog SAD-a, žele o nama pisati knjige", otkriva Alice.

Nakon vjenčanja se ništa posebno nije promijenilo u njihovom dnevnom ritmu, dane provode u četverosobnom stanu i "jurcaju" po umirovljeničkom naselju na svojim električnim skuterima.

"Na kraju krajeva, ipak imamo 92 godine. I sad nam je već vrijeme za večeru", kratko je poručila Alice i privela razgovor kraju.

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.