U brojnim slučajevima kad gej priđe heteroseksualnom muškarcu i pokaže interes, reakcije baš i nisu pozitivne. No, korisnik Imgura, koji je heteroseksualac, na svom je profilu objavio zanimljivu prepisku između njega i jednog gej muškarca, koji je prema njemu pokazao interes na jednom vjenčanju, a sad je postala viralna zbog načina na koji je ta komunikacija protekla i podrške koju je, bez ijedne homofobične primjedbe, pružio gej muškarcu.

Pod nadimkom Mattim0s, heteroseksualni muškarac koji se zapravo zove Chad, na Imguru je opisao događaj s vjenčanja njegove rođakinje. Piše kako mu je u jednom trenutku prišao muškarac kojeg dotad nije poznavao i nervozno ga pitao kako se zove. Nakon što mu se predstavio, Chad ga je upitao za njegovo ime, rekao je da se zove Shane i dodao:

"Želio sam ti reći kako te promatram čitavu večer i htio sam ti ovo ostaviti prije odlaska". Chad piše kako mu je Shane samo dao u ruke komad papira na kojem je bio njegov broj telefona i brzo otišao, prenosi attn.com.

"Nije znao jesam li strejt ili gej ali je bez obzira na to skupio hrabrosti i otvoreno mi prišao. Pomislio sam kako je taj njegov potez izuzetno hrabar i znao sam kako se ja tako nešto ne bih usudio napraviti", napisao je Chad.

Čestitao mu na hrabrosti

Za razliku od brojnih heteroseksualnih muškaraca koji bi neprijateljski reagirali na situaciju u kojoj im gej muškarac pokušava prići, Chad je bio polaskan i odlučio je Shaneu čestitati na tome što je bio toliko hrabar i otvoreno prišao potpunom strancu.

Javio mu se SMS porukom, napisao mu je kako je već zauzet i ima djevojku, te da misli kako je to što je Shane učinio jako hrabro, te mu zaželio svako dobro. Shane mu se zahvalio na ljubaznom odgovoru i priznao da mu je trebalo puno hrabrosti kako bi mu prišao i dao mu svoj broj telefona, te poručio kako je njegova djevojka prava sretnica, a Chad mu je rekao kako vjeruje da će uskoro i on naći nekoga i da nastavi živjeti svoj život bez žaljenja zbog nečega što je učinio a za što mu je trebalo puno hrabrosti.

Chad je na Imguru podijelio čitavu priču i poruke kako bi sve podsjetio da trebaju živjeti život bez žaljenja.

"U životu žalim samo zbog nečega što nisam učinio, a ne zbog stvari koje sam učinio. Slijedit ću primjer ovog čovjeka i predlažem da i vi to učinite", poručio je Chad.

Ne čudi što je Chadova ohrabrujuća reakcija postala viralna i prava inspiracija, jer dok se neki poput Chada osjećaju polaskanima nakon što gej muškarac pokaže za njih interes, drugi bi se osjetili uvrijeđenima. Naime, brojni se heteroseksualni muškarci osjećaju nelagodno ako netko za njih pretpostavi da su gej, možda jer osjećaju kako je time ugrožena njihova muževnost ili se time insinuira kako odašilju "gej vibru".

wg

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.