Za sve LGBT roditelje, one koji to žele postati ili se o tome informirati iz Duginih obitelji stiže poziv na novo druženje i to ovog petka, 26. veljače od 19 sati u zagrebačkom LGBT centru, Petrinjska 27.

Neformalna druženja Duginih obitelji prilika su za razmjenu iskustava za sve LGBT roditelje koji imaju djecu, kao i za one osobe koje planiraju, pokušavaju ili povremeno razmišljaju o opciji da bi jednog dana mogli biti roditelji, te za upoznavanje drugih u sličnim životnim okolnostima.

Tijekom druženja u petak razgovarat će se o panelu "Rainbow families in Europe with(out) Borders" održanom u Beču krajem siječnja, na kojem je sudjelovao i predstavnik hrvatskih Duginih obitelji. Bit će razgovora i o formaliziranju Duginih obitelji kao udruge građana/ki, planovima za budućnost, te izazovima koje pred Dugine obitelji postavlja nova političko-društvena situacija.

Za dodatne informacije Duginim obiteljima možete pisati na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.