Čelnik američkih "obiteljaša", dugogodišnji protivnik LGBT prava, Tony Perkins, koji je prošle godine izjavio kako su uragani i poplave znak "Božje srdžbe" zbog ozakonjena istospolnih brakova početkom tjedna ostao je bez kuće upravo u poplavi za koju je izjavio da je bila "gotovo biblijskih razmjera".

Ironija i karma, riječi su kojima američki mediji opisuju nesreću koja je zadesila poznatog homofoba, Tonya Perkinsa, predsjednika kršćanske udruge Family Research Council, koji se našao među 40.000 stanovnika Louisiane koji su ostali bez svojih domova zbog razorne poplave ovog tjedna.

Naime, Perkins je 2015. u svojoj emisiji na radiju optužio upravo gejeve kao glavne krivce za prirodne katastrofe govoreći o uraganu koji je tada pogodio Bahame. Tada je izjavio kako "Bog time šalje poruku" te kako je to znak "Božje srdžbe" zbog toga što je bračna jednakost ozakonjena na području čitavog SAD-a.

Međutim, nakon što je s obitelji morao pobjeći u kanuu i idućih šest mjeseci će živjeti u kamp prikolici, ovu prirodnu katastrofu Pekins ocjenjuje kao znatno drugačiji znak "božanske intervencije". piše Huffington Post.

 

Ova poplava je, kaže Perkins, poslana kao "nevjerojatan i ohrabrujući duhovni izazov koji nas vodi na iduću razinu našeg duhovnog puta sa svemogućim i milostivim Bogom koji uvijek čini dobro".

Gorljivi aktivist protiv LGBT prava poznat je i po tome što je optužio predsjednika Baracka Obamu za "promociju homoseksualnosti" diljem svijeta i tvrdnji kako aktivisti za LGBT prava planiraju "kršćanski holokaust".

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.