Nakon što je u novoj sezoni reality showa Big Brother za natjecatelja izabrao grobara Aleksandra Neradina, za kojeg se potom u medijima otkrilo da mu se sudi za kazneno djelo spolne zloupotrebe djeteta mlađeg od 15 godina, RTL ga je odlučio zamijeniti novim i navodno tajnovitim stanarom koji se sinoć pojavio u kući, Danielom Tomićem.

Riječ je o donekle popularnom YouTuberu poznatom pod nadimkom Zzeebo, koji živi u Slavonskom Brodu, a postao je primijećen zahvaljujući snimanju većinom vulgarnih videa u kojima je jedna od ključnih tema ismijavanje homoseksualnosti i gej ljudi.

Velika zvijezda Zebinih videa je i njegova, kako je predstavljena, baba, koja se u jednom od njih brine da joj unuk slučajno nije peder, jer “izgledaš kao teška pederčina i vjerojatno ga primaš u dupe”.

Općenito je analni seks (“primanje u čmar” u diskursu novog natjecatelja Big Brothera) trajna fascinacija za Zzeebu i njegovu babu, pa su snimili i 10-minutni video u kojem zovu gej ljude koji su objavili online seks-oglase, te ih ismijavaju, vrijeđaju i prijete im. Nazvan “Baba i ja zovemo pedere (telefonska zajebancija)”, taj video je dosad na YouTubeu pogledan više od 200 tisuća puta. Zzebu tako u jednom trenutku zanima nije li jednog sugovornika “sramota primati kurac” i kako je moguće htjeti “guziti muške pored tolikih žena”, te na kraju zaključuje da bi takve trebalo abortirati.

Drugom muškarcu kojeg su nazvali baba pak kaže kako mu “treba zabiti paliju u šupak”, nakon čega se počinje grohotom smijati oduševljen vlastitom domišljatošću. Sljedećem govori da “ima ćuku, koji ima jako veliku kurčinu, samo voli jebat' u šupak”, čime se po oprobanom receptu heteroseljačina i homofoba izjednačavaju homoseksualnost i zoofilija. Slijedi svađa s muškarcem kojega su nazvali i počeli vrijeđati u kojoj mu Zebo govori da mu “jebe devetnaest generacija predaka, ćuko jedan smrdljivi”.

Teško je povjerovati da RTL nije bio svjestan Zzeebinih videa na YouTubeu, što znači da su se svjesno odlučili dati veliki javni prostor čovjeku koji se dosad proslavio vulgarnim homofobnim ispadima koji se neuspješno pokušavaju kamuflirati kao humor.

 

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Crol.hr koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Kako biste saznali više, kliknite na Više informacija, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na OK
Više informacija Prihvaćam