Početkom tjedna s radom je počeo online magazin Gay 50 Plus koji je, kao što mu i sam naziv govori, posvećen LGBT osobama srednje dobi. "Život tek počinje", stoji, između ostalog, u njegovu opisu.

Izdavač magazina je Bear World Media, tvrtka koja se i inače bavi podzastupljenim društvenim skupinama.

"S rubrikama kao što su zabava, putovanja, hrana i piće te stil, ovaj magazin ljudima poručuje ne samo da je OK biti gej, već i da je OK biti stariji", poručili su iz BWM-a dodavši kako je magazin namijenjen ljudima u dobi od 45 do 65 godina ali je, naravno, otvoren za sve.

Ističu kako će se baviti i ozbiljnijim temama poput zdravlja, financija i umirovljenja. Dakako, neće nedostajati i vijesti te politike.

"Jako sam ponosan na naš novi magazin Gay 50 Plus. U LGBT zajednici postoji fama da si star i zaboravljen jednom kad prijeđeš četrdesetu, a ponekad se i može činiti tako kad vidite kako nas mediji uglavnom predstavljaju. Naš je cilj pokazati kako se život može živjeti s 50 i kasnije jer za većinu nas tada počinje zabavan i intenzivan život", rekao je Richard Jones, glavni izvršni direktor Bear World Medije.

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Crol.hr koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Kako biste saznali više, kliknite na Više informacija, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na OK
Više informacija Prihvaćam