Početkom tjedna s radom je počeo online magazin Gay 50 Plus koji je, kao što mu i sam naziv govori, posvećen LGBT osobama srednje dobi. "Život tek počinje", stoji, između ostalog, u njegovu opisu.

Izdavač magazina je Bear World Media, tvrtka koja se i inače bavi podzastupljenim društvenim skupinama.

"S rubrikama kao što su zabava, putovanja, hrana i piće te stil, ovaj magazin ljudima poručuje ne samo da je OK biti gej, već i da je OK biti stariji", poručili su iz BWM-a dodavši kako je magazin namijenjen ljudima u dobi od 45 do 65 godina ali je, naravno, otvoren za sve.

Ističu kako će se baviti i ozbiljnijim temama poput zdravlja, financija i umirovljenja. Dakako, neće nedostajati i vijesti te politike.

"Jako sam ponosan na naš novi magazin Gay 50 Plus. U LGBT zajednici postoji fama da si star i zaboravljen jednom kad prijeđeš četrdesetu, a ponekad se i može činiti tako kad vidite kako nas mediji uglavnom predstavljaju. Naš je cilj pokazati kako se život može živjeti s 50 i kasnije jer za većinu nas tada počinje zabavan i intenzivan život", rekao je Richard Jones, glavni izvršni direktor Bear World Medije.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.