I članovi udruge U ime obitelji vjerojatno već znaju da se kultna lezbijska serija "The L Word" ove jeseni vraća na male ekrane. Doznali smo nova glumačka imena koja će, uz stare poznanice Shane, Alice i Bette, ponovno usrećiti lezbijsku populaciju, a znamo i kad kreće s prikazivanjem.

Vjerojatno je najzanimljiviji novi lik kći Bette i Tine koju su u drugoj sezoni dobile uz pomoć donora. Njihova kći Angie, koju glumi Jordan Hull, u novoj je sezoni tvrdoglava petnaestogodišnjakinja koja se probija kroz prve ljubavi i drame srednje škole.

Na male ekrane vraća se i Sepideh Moafi u ulozi Gigi, trgovkinje nekretninama koja zajedno s bivšom partnericom pokušava odgajati dijete. Latarsha Rose, publici poznata iz serija "Being Mary Jane" i "Igre gladi", glumit će Felicity, kulturnu poduzetnicu s problemima u braku.

Potvrđen je angažman još dviju zvijezda – Brian Michael iz "Queen Sugar" zaigrat će iskusnog političara Piercea Williamsa, dok će Stephanie Allynne iz "One Mississippi" glumiti Nat, ljupku terapeutkinju koja nastoji odgajati dijete s bivšom partnericom i novom djevojkom.

Osim Michaela, nova sezona omiljene serije donosi još dva transrodna, nebjelačka likaLea Chaenga u ulozi Micaha, stidljivog sveučilišnog profesora koji se suočava sa svojom ranjivošću, i Sophie Giannamore u ulozi Jordi, buntovne tinejdžerice s odsutnim roditeljima, Dobrodošao je i nastup Rosanny Zayas iz "Orange Is the New Black" koja će glumiti Sophie, požrtvovnu televizijsku producenticu.

Od "starih" junakinja gledat ćemo Jennifer Beals (Bette Porter), Katherine Moennig (Shane McCutcheon) i Leisha Hailey (Alice Pieszecki), a premijera je zakazana za nedjelju, 8. prosinca na Showtimeu.

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Komentari  

0 # Jadranka Orešković 2020-01-29 13:34
Gdje se može pogleati serije
Odgovori | Report to administrator
0 # Crol_ 2020-01-29 13:39
Na HBO-u.
Odgovori | Report to administrator
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.