Početkom tjedna iz televizijske mreže Showtime potvrđeno je da će serija "The L Word: Generation Q" doživjeti i drugu sezonu koja će se sastojati od 10 epizoda.

 Predsjednik Showtime Entertainmenta Gary Levine u izjavi za medije istaknuo je kako je ovaj novi The L Word osvježen za novu generaciju i novo doba, javlja portal Gay Times.

"Rezultat je serija atraktivna svim generacijama zbog relevantnosti, neustrašivosti, emocija i zabave. Jedva čekam vidjeti što će nam autorice pripremiti u novoj sezoni", dodao je.

Podsjetimo, "The L Word: Generation Q" na male je ekrane vratio "stare" junakinje Jennifer Beals (Bette), Katherine Moenig (Shane) i Leishu Hailey (Alice), koje su ujedno i izvršne producentice, a radnja se odvija 10 godina nakon događanja iz izvorne serije i, među ostalim, prati Bette u utrci za prvu gradonačelnicu Los Angelesa.

Novi likovi su stručnjakinja za odnose s javnošću Dani Nùñez (Arienne Mandi), transrodni muškarac i socijalni radnik Micah Lee (Leo Sheng) te Sarah Finley (Jacqueline Toboni), katolkinja koja se bori sa svojom seksualnošću.

U Hrvatskoj se "The L Word: Generation Q" prikazuje pod naslovom "Ljubav je ljubav: Generacija Q", svakog ponedjeljka na HBO Adria.

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.