www.stream-xnxx-porn.com

Nepal je usvojio prvi demokratski ustav, što predstavlja povijesni korak u zemlji s većinski Hindu stanovništvom koja je sad definirana kao sekularna država, a sadrži i odredbe kojima su po prvi put LGBT osobe zaštićene od diskriminacije.

Predsjednik Nepala Ram Baran Yadav je novi ustav predstavio na svečanoj ceremoniji u parlamentu u nedjelju uz veliki pljesak predstavnika svih političkih stranaka, a taj važan iskorak za ravnopravnost LGBT zajednice u Nepalu pozdravio je i Ty Cobb, direktor Human Rights Campaign Global.

"Državno vodstvo je ovime potvrdilo kako njihovi LGBT građani zaslužuju ustavno pravo na život bez straha i diskriminacije. Čestitamo LGBT zajednici Nepala i njihovim saveznicima na ovoj povijesnoj pobijedi i nadamo se da ćemo uskoro vidjeti kako i druge zemlje diljem Azije i svijeta poduzimaju slične korake kojima će osigurati potpunu zakonsku ravnopravnost i za njihove LGBT građane", piše Euro News

 

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.