www.stream-xnxx-porn.com

Iako vjerske zajednice polako postaju otvorenije prema prihvaćanju LGBTQ osoba još uvijek je prisutan veliki broj raznih vjerskih organizacija koje i dalje šire poruke mržnje a najmlađima se obraćaju putem njima bliskog medija, crtića. Stoga je britanski gej Youtuber napravio crtić u kojem podsjeća kako Bog voli - sve ljude.

Potaknut jednim, u najmanju ruku netolerantnim, crtićem Jehovinih svjedoka, Olly Pike, koji na svojoj web stranici popnolly.com radi edukativne LGBTQ video sadržaje, napravio je crtić o Bogu i gej osobama s porukom ljubavi i prihvaćanja. Crtićem "Bog voli LGBT" (God Loves LGBT) Pike je želio podsjetiti na poruku kako Bog voli sve ljude i sve obitelji, piše LGBTQ Nation.

"Vjerujete li u Boga? Ako vjerujete to je u redu, a u redu je i ako ne vjerujete. Ako vjerujete u Isusa, Jahvu, Višnu ili nekog drugog želimo da znate kako on ili ona voli gej osobe baš kao i one koji su strejt", jedna je od poruka koju možete čuti u crtiću.

Pike smatra kako je vrlo bitno suprotstaviti se porukama mržnje koje se šalju djeci.

"Izuzetno je opasno uvjeravati djecu kako nešto nije u redu s LGBT osobama. Takvi sadržaji osim što mogu zasijati sjeme homofobije i diskriminacije također mogu u budućnosti izazvati ozbiljne mentalne i fizičke probleme kod LGBT djece i mladih", kaže Pike. On je odrastao u kršćanskoj obitelji što ocjenjuje većinom pozitivnim iskustvom sve do trenutka kad je spoznao da je gej.

"Iako se danas ne bih nazvao kršćaninom u budućnosti bih želio bolje istražiti svoju duhovnost. U idealnoj situaciji mogao bih istražiti bilo koju religiju koja mi se sviđa".   

  

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.