Dok se svijetom širi val netolerancije, nepravde i nejednakosti, mržnje, nasilja i tuge, više je no važno da zajedničkim snagama što glasnije i što jasnije kažemo da to nije svijet u kojem želimo živjeti sa svojim obiteljima i u kojem želimo odgajati svoju djecu. Najglasnija i najvidljivija prilika za to je ovogodišnja Povorka ponosa, poručuju iz udruženja Zagreb Pride u pozivu volonterkama i volonterima koji bi im se trebali priključiti u organizaciji.

Zagrebačka Povorka ponosa zakazana je za 10. lipnja 2017., a prethodit će joj Mjesec ponosa koji koji ove godine započinje 17. svibnja, na Međunarodni dan borbe protiv homofobije i transfobije (IDAHOT).

Kako bi sve bilo organizirano besprijekorno i pravovremeno, Zagreb Prideu je potrebna pomoć, a ove godine će odabrane volonterke i volonteri trebati sudjelovati na najmanje tri (od četiri) uvodne radionice, nakon čega će moći birati oko čega se žele više aktivirati: cjelokupnog djelovanja Zagreb Pridea koje obuhvaća edukacije u školama, radionice za zajednicu, predavanja, panele kojima se borimo protiv homo/bi/transfobije, oko Povorke, programa i sadržaja koji prethode samoj Povorci (Mjesec ponosa) i programu nakon Povorke (zabavni sadržaj nakon same Povorke i Partycipacija), komunikaciji i umrežavanju i još mnogo toga.

Sve pojedinosti o prijavi potražite na ovoj poveznici.

Zagreb Pride 2016

#divota #zgpride16 Zagreb Pride

Posted by CroL.hr on Saturday, 11 June 2016
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.