www.stream-xnxx-porn.com

Ultrakonzervativac Ladislav Ilčić javnost je prošlog tjedna obavijestio da nije više posebni savjetnik potpredsjednika Vlade Davora Ive Stiera na konferenciji za novinare koju je održao u Hrvatskom saboru premda nije zastupnik. Kako je Ilčiću bilo omogućeno obraćanje iz Sabora koje većini građana nedostižno?

Iz odgovora koji je Crol.hr dobio od saborske Službe za medije, doznajemo da je Hrast za Ilčićevu ekstra političku promociju iskoristio činjenicu da imaju saborskog zastupnika Hrvoja Zekanovića, koji pak može sazivati konferencije za novinare na teme koje poželi, pa tako može i ugostiti koga hoće.

"Konferenciju za medije sazvao je zastupnik Hrvoje Zekanović (HRAST) s temama: izlazak Hrasta na lokalne izbore i djelovanje Ladislava Ilčića kao posebnog savjetnika potpredsjednika Vlade Davora Ive Stiera. Zastupnik Zekanović pozvao je g. Iličića kao gosta na konferenciju za medije, što nije neuobičajena praksa, budući da zastupnici u skladu s Poslovnikom mogu sazivati konferencije za medije na koje pozivaju i druge govornike, bilo da je riječ o članovima njihovih stranaka, stručnjacima za određena područja, predstavnicima udruga i sl., ovisno o temi o kojoj žele govoriti", kažu u saborskoj Službi za medije.

Kako do političkog značaja u jednom koraku

Ovakva praksa nije česta, ali je Ilčić iskoristio mogućnost da sebi samome dade na političkom značaju tako što je presicu održao u Saboru, a ne u stranačkim prostorijama. Zekanović je pritom bio tek sredstvo da se dođe do cilja i posve nevažan na konferenciji za novinare koju je sam sazvao te ga je malo tko od novinara uopće i spomenuo u izvještajima.

Ilčić je, podsjetimo, nastup u saborskim prostorima iskoristio za napad na HDZ-ovog kandidata za gradonačelnika Varaždina Damira Habijana, kojega želi uništiti jer "živi načinom života suprotnim od demokršćanskog".

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.