Lokalne vlasti gradića Tuszyn u središnjoj Poljskoj zabranile su postavljanje figure popularnog lika iz crtića, medvjedića Winniea Pooha, na tamošnjem dječjem igralištu, zbog njegove "sumnjive seksualnosti", kao i zbog toga što je "neprilično odjeven" odnosno "polugol", što je neprimjereno za djecu.

Poljski su konzervativci također napali i autora knjiga o avanturama popularnog medvjedića, rekavši kako Alan Alexander Milne tim knjigama "uznemirava". Čitav je sastanak sniman, a jedan od vijećnika je odlučio snimku te bizarne rasprave dostaviti lokalnim medijima, javlja Croatian Times.

"Problem je u tome što taj medvjedić nije do kraja obučen, već samo od struka naviše, on je polugol i to je apsolutno neprimjereno za djecu", rekao je gradski vijećnik Ryszard Cichy.

"Autor je medvjediću odrezao testise zbog problema s vlastitim identitetom"

Vijećnici su se nadalje upustili u pravu raspravu o "seksualnosti" medvjedića Winnie Pooha', pa je jedan od njih rekao: "On ne nosi ni hlače jer je bespolan, to je hermafrodit!"

Vijećnica Hanna Jachimska otišla je korak dalje sipajući nevjerojatne optužbe na račun autora knjiga o popularnom dječjem liku: "Sve je to prilično uznemiravajuće! Pa zamislite samo, autor je imao više od 60 godina i odrezao je medvjediću testise, jer je sam imao problem s vlastitim identitetom."

Vijećnici tek trebaju donijeti službenu odluku o tome koji će popularni lik biti središnja figura tamošnjeg dječjeg igrališta, ali su sigurni kako to neće biti Winnie Pooh.

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Ova stranica koristi web kolačiće. Neki od kolačića koje koristimo su neophodni za rad dijelova stranice. Ukoliko ne želite instalirati kolačiće s ovih stranica, možete nastaviti pregledavati stranice bez klikanja na "Prihvaćam kolačiće", kolačići se neće instalirati.