Na nedavnoj konferenciji u organizaciji udruge U ime obitelji održanoj u Krapinskim toplicama sudionicima se obratila 20-godišnja studentica Ivana H. iz Zagreba, koja je s prisutnima podijelila svoju potresnu životnu priču.

Svoju je ispovijest počela riječima: "Djelovanje Željke Markić me obratilo!"

"Bila sam posve izgubljena nakon što sam se zaljubila u svoju prijateljicu. Kad sam to otkrila prijateljima rekli, su mi kako sa mnom sigurno nešto nije u redu. Odlučila sam to reći i roditeljima, bili su puni razumijevanja i rekli mi kako mi žele pomoći i izvesti me na pravi put. Mama je već dugo članica udruge U ime obitelji pa je i meni predložila da im se obratim za pomoć. Nakon što sam dugo i, priznajem, vrlo intimno popričala sa Željkom Markić odlučila sam krenuti na grupu za pomoć i sad mogu reći - konačno sam spašena", ispričala je studentica Ivana.

Odabrana religijska literatura i stručni tekstovi Judith Reisman

Ona je šest mjeseci posjećivala grupu za pomoć seksualno zbunjenim osobama udruge U ime obitelji u kojoj se uz čitanje odabrane religijske literature, stručnih tekstova Judith Reisman i upoznavanje s nizom istraživanja, pogotovo kanadskim, o LGBT populaciji, kako kaže – izliječila.

"Život koji sam vodila kao lezbijka bio je nesretan i nisam naišla na prihvaćanje, a kad sam se odlučila izliječiti pronašla sam još jednu obitelj – U ime obitelji".

Potresnu videoispovijest zagrebačke studentice Ivane H. možete u cijelosti pogledati ovdje.

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Komentari  

+9 # ivica 2015-04-01 13:56
priznajem da je i meni pomogla zeljka markic jer me uvjerila i ucvrstila u tome da NISAM lezbijka! :) ja volim muskarce, :P
Odgovori | Report to administrator
+3 # Panda 2015-04-01 20:12
koJE BEdastostoce gospodju MARKIC
Odgovori | Report to administrator
+1 # 1.april 2015-04-02 00:36
Sva sreća da je ovo prvoaprilska šala, jer mi na spomen dotične gayožderke "gđe." Markić sve stanice u tijelu postanu još više i više i više i više gay.
Odgovori | Report to administrator
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.