www.stream-xnxx-porn.com

Predsjednik Hrasta Ladislav Ilčić mogao bi biti čelnik najavljenog novog Ministarstva obitelji, useljeništva i demografske obnove, a sudeći prema njegovim dosadašnjim stavovima značajne izmjene, možda i ukidanje, mogao bi doživjeti i Zakon o životnom partnerstvu, piše Jutarnji list.

Čelnik Hrasta Ladislav Ilčić mogao bi dobiti novi resor koji se planira osnovati, Ministarstvo obitelji, useljeništva i demografske obnove, piše Jutarnji list. To bi se moglo ostvariti ako se, kako su najavili HDZ i Most, u idućih šest mjeseci napravi reorganizacija Vlade i smanji broj ministarstava s 20 na 17 i formira to novo, koje se planira prepustiti Hrastu, kako je za ovaj dnevni list potvrdio istaknuti član Domoljubne koalicije.

Još nije definirano hoće li Ilčić biti ministar ili će obnašati neku drugu važnu funkciju u tom ministarstvu, a i u Hrastu su, tvrde izvori bliski toj stranci, jako zainteresirani za taj resor, pa čak i ako Ilčić ne bude ministar imat će jaku vezu s tim resorom.

Značajne izmjene, možda i ukidanje Zakona o životnom partnerstvu

Prema istim izvorima, očekuje se prvenstveno izrada novog, daleko konzervativnijeg Obiteljskog zakona, a sudeći prema dosadašnjim stavovima Ladislava Iličića, značajne izmjene, a možda i ukidanje, mogao bi doživjeti i Zakon o životnom partnerstvu koji bi, po logici stvari, također bio u nadležnosti ovog ministarstva.

Ilčić je svojedobno veću razinu prava istospolnih osoba usporedio s komunizmom ("i on je prikazivan kao najnaprednije društvo"), a Zakon o životnom partnerstvu nazvao "grubim izigravanjem volje hrvatskog naroda izrečene na referendumu, jer se životno partnerstvo poistovjećuje s obitelji".

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Komentari  

+1 # ired 2016-01-13 11:23
Kad citam vijesti o samoubojicama, o ekstremistima,z lostavljanju žena, neravnopravnost i, uvijek se suznih ociju pitam "Zašto to rade?"...Ali i kad čitam vijesti iz Hrvtaske politike i hrvatske Crkve isto se suznih ociju pitam "Zašto to rade?"Zašto mrze gay ljude?...(samo jedna ponosna majka, partnerica,lezb ijka)
Odgovori | Report to administrator
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.