Kroz dosadašnju karijeru Marina Orsag pokazala nam je komičarski talent kojim je osvajala regionalne i svjetske nagrade, a dokazala se i kao producentica te pokretačka snaga hrvatske stand up comedy scene. Sad je snimila i svoj prvi singl "Nijedna druga".

Marina kaže kako je pjesmu slagala godinama u glavi, ali tek uz slobodno vrijeme tokom pandemije i motivirana novom ljubavlju, uspjela ju je završiti. Sama je napisala tekst i glazbu te izvodi pjesmu, za aranžman i instrumentalni dio zaslužni su Adem Gušić i Sandro Petrić. Spot je snimio Damian Nenadić, a montirala ga je Sandra Bastašić.Svestrana autorica nada se da će se publici pjesma dopasti i potaknuti je na gibanje. Dodaje i da je završetku pjesme pomogla i činjenica da je zaljubljena do ušiju.

Ipak, ističe kako pjesma nije najava njezine glazbene karijere, već samo crtica u karijeri i nešto što "kuha" već godinama.

"A i kako sam naslov pjesme kaže 'Nijedna druga', tako će možda u konačnici i biti s mojim pjesama. Ova i nijedna druga. Ali nikad ne reci nikad. Možda me jednog dana vidite na Dori." napisala je na Facebooku.

Najčitanije u tjednu

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.