Može li netko iz Slovenije biti uspješan? Kako izdržati dugo u vezi? Kako je moguće da netko s težinom dva puta većom od idealne bude tako seksi? Kako razmišljaju žene? To su samo neka od pitanja na koja će zagrebačkoj publici ovog vikenda odgovoriti slovenska stand-up komičarka Martina Ipša, a u međuvremenu je sa svojom domaćicom i kolegicom Marinom Orsag u kratkom videointervjuu podijelila neka iskustva.

"Nije da se za to odlučiš, jednostavno se rodiš takva i sve što se događa poslije toga dokazuje ti kako je to jednostavno tako", a o čemu su još razgovarale, pogledajte ovdje:

Martina Ipša jedna je od začetnica stand-upa u Sloveniji, a u 10 godina karijere nastupala je u više država i na više jezika.

Piše komedije za kazalište, kreirala je emisije za televiziju i redovna je gošća slovenskih televizija, a u subotu, 29. listopada, po prvi put će nastupiti u Hrvatskoj s One woman showom "Žena za volanom" u Studiju Smijeha, a pojedinosti potražite ovdje.

mi

 

 

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Crolova Petica

Ova stranica koristi web kolačiće. Neki od kolačića koje koristimo su neophodni za rad dijelova stranice. Ukoliko ne želite instalirati kolačiće s ovih stranica, možete nastaviti pregledavati stranice bez klikanja na "Prihvaćam kolačiće", kolačići se neće instalirati.