Može li netko iz Slovenije biti uspješan? Kako izdržati dugo u vezi? Kako je moguće da netko s težinom dva puta većom od idealne bude tako seksi? Kako razmišljaju žene? To su samo neka od pitanja na koja će zagrebačkoj publici ovog vikenda odgovoriti slovenska stand-up komičarka Martina Ipša, a u međuvremenu je sa svojom domaćicom i kolegicom Marinom Orsag u kratkom videointervjuu podijelila neka iskustva.

"Nije da se za to odlučiš, jednostavno se rodiš takva i sve što se događa poslije toga dokazuje ti kako je to jednostavno tako", a o čemu su još razgovarale, pogledajte ovdje:

Martina Ipša jedna je od začetnica stand-upa u Sloveniji, a u 10 godina karijere nastupala je u više država i na više jezika.

Piše komedije za kazalište, kreirala je emisije za televiziju i redovna je gošća slovenskih televizija, a u subotu, 29. listopada, po prvi put će nastupiti u Hrvatskoj s One woman showom "Žena za volanom" u Studiju Smijeha, a pojedinosti potražite ovdje.

mi

 

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.