www.stream-xnxx-porn.com

Natjecanje Jokenation u organizaciji Montreux Comedy Festivala počelo je u srpnju ove godine, a među 2000 komičarki i komičara iz svake regije glasanjem publike i žirija odabrano je osam finalista i finalistica. Zatim se glasanjem publike i žirija odabralo osam finalista/ica od kojih je žiri odabrao po jednog koji će na velikom festivalu u Montreuxu, te kasnije na svjetskoj turneji predstavljati svoju regiju. Za Kontinentalnu Europu i Rusiju žiri je odabrao našu Marinu Orsag.

Orsag je osnivačica stand-up scene u Hrvatskoj, direktorica i voditeljica kluba Studio Smijeha, pokretačica natjecanja Open Mic za nove nade stand-up scene i njihova mentorica, organizatorica brojnih festivala te nepresušan izvor pozitivne energije.

S preko 2000 nastupa u desetogodišnjoj karijeri, komičarka je s najdužim stažom na ovim prostorima, a ulazak među Jokenation komičare kruna je dosadašnjeg rada.

"Još uvijek sam u šoku i mislim da me trema počela prat' otkad sam primila tu vijest. Onak', iz cijele Kontinentalne Europe i Rusije, žiri je odabrao mene? Pa ne vjerujem, zakon! Jedva čekam polazak i upoznavanje cijele te ekipe. Sad me čeka priprema i maltretiranje prijatelja i prijateljica pričanjem na engleskom da se ufuram", rekla nam je Marina nakon objave pobjednika.

Priznaje i kako svako malo prijateljima, usred razgovora, vikne "Ja sam svetska zvezda", i onda nastave kao da se ništa nije dogodilo: "Kao da imam mini Tourettov sindrom u kojem ne psujem nego samo vičem stvari o pobjedi".

sm

Marinin nastup na rasporedu je 4. prosinca u 20.15, u predivnom Stravinski Auditoriumu u Montreuxu i to uz Ambasadora regije Igora Meersona te ostala četiri finalista/ica s engleskog govornog područja i njihovih ambasadora/ica. Također, kako ne bi putovala zbog samo jednog nastupa, organizatori su odlučili Marini dati još dva nastupa u Montreuxu, i to u Stand up Hallu.

Pojedinosti o festivalu i večeri u kojoj nastupa Marina pogledajte ovdje, a postoji mogućnost i da pratimo prijenos na nekoj od televizija.

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.