www.stream-xnxx-porn.com

Natjecanje Jokenation u organizaciji Montreux Comedy Festivala počelo je u srpnju ove godine, a među 2000 komičarki i komičara iz svake regije glasanjem publike i žirija odabrano je osam finalista i finalistica. Zatim se glasanjem publike i žirija odabralo osam finalista/ica od kojih je žiri odabrao po jednog koji će na velikom festivalu u Montreuxu, te kasnije na svjetskoj turneji predstavljati svoju regiju. Za Kontinentalnu Europu i Rusiju žiri je odabrao našu Marinu Orsag.

Orsag je osnivačica stand-up scene u Hrvatskoj, direktorica i voditeljica kluba Studio Smijeha, pokretačica natjecanja Open Mic za nove nade stand-up scene i njihova mentorica, organizatorica brojnih festivala te nepresušan izvor pozitivne energije.

S preko 2000 nastupa u desetogodišnjoj karijeri, komičarka je s najdužim stažom na ovim prostorima, a ulazak među Jokenation komičare kruna je dosadašnjeg rada.

"Još uvijek sam u šoku i mislim da me trema počela prat' otkad sam primila tu vijest. Onak', iz cijele Kontinentalne Europe i Rusije, žiri je odabrao mene? Pa ne vjerujem, zakon! Jedva čekam polazak i upoznavanje cijele te ekipe. Sad me čeka priprema i maltretiranje prijatelja i prijateljica pričanjem na engleskom da se ufuram", rekla nam je Marina nakon objave pobjednika.

Priznaje i kako svako malo prijateljima, usred razgovora, vikne "Ja sam svetska zvezda", i onda nastave kao da se ništa nije dogodilo: "Kao da imam mini Tourettov sindrom u kojem ne psujem nego samo vičem stvari o pobjedi".

sm

Marinin nastup na rasporedu je 4. prosinca u 20.15, u predivnom Stravinski Auditoriumu u Montreuxu i to uz Ambasadora regije Igora Meersona te ostala četiri finalista/ica s engleskog govornog područja i njihovih ambasadora/ica. Također, kako ne bi putovala zbog samo jednog nastupa, organizatori su odlučili Marini dati još dva nastupa u Montreuxu, i to u Stand up Hallu.

Pojedinosti o festivalu i večeri u kojoj nastupa Marina pogledajte ovdje, a postoji mogućnost i da pratimo prijenos na nekoj od televizija.

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Najčitanije u tjednu

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.