Apsolutni pobjednik 57. dodjele prestižne nagrade Grammy je britanski glazbenik Sam Smith, koji je kući ponio četiri nagrade– za najboljeg novog izvođača, za pjesmu i snimku godine (Stay With Me -Darkchild Version) i za najbolji pop-album (In the Lonely Hour).

Vijest o Smithovom trijumfu na svečanosti održanoj u nedjelju navečer u centru Staples u Los Angelesu prenio je i Dnevnik HTV-a od 9. veljače, no za razliku od drugih svjetskih medija, hrvatska je javna televizija propustila spomenuti kako je najveći dobitnik Grammyja – gej, što je on sâm još jednom istaknuo u svom govoru zahvale.

Iako se Smithov nagrađeni album i pjesma bave upravo njegovim slomljenim srcem zbog drugog muškarca, u HTV-ovom Dnevniku odlučili su emitirati tek dio njegove zahvale ''diskografu, mami i tati''.

No, u govoru koji prenosi i na što se osvrće većina svjetskih medija spominje se upravo Smithov bivši dečko, kojemu se i zahvalio na toj za njega trijumfalnoj večeri:

"Želio bih se zahvaliti muškarcu o kojem govori moj čitav album, u kojeg sam se zaljubio prošle godine. Puno ti hvala što si mi slomio srce, jer to mi je donijelo četiri Grammya'', izjavio je Sam Smith u govoru zahvale.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.