"Balkanci su dragi ljudi, osim onih koji su homofobi", kaže već nam dobro poznati kanadski komičar Daniel-Ryan Spaulding, koji je nedavno bio na turneji po Hrvatskoj i upravo je objavio novi video u kojem na sebi svojstven način opisuje susrete s homofobima s ovih područja.

U novom videu snimljenom u Zagrebu koji je nazvao "Shit Balkan Homophobes Say", stand up komičar Daniel-Ryan Spaulding iznosi neke od "bisera" koje je čuo:

"Ako će se ženiti muškarac i muškarac što je sljedeće? Zar ćete ženiti i kokoši? Znam da kokoši ne mogu govoriti, no nekad te kokoš pogleda kao da to želi. Moj otac je iz Like!".

"Imaju te marševe i parade i idu u našu Crkvu, znam da i oni plaćaju poreze, možda je to i njihova Crkva ali to je prvenstveno naša Crkva". 

 

"Igram nogomet s Markom , normalno je da se zagrlimo, to ne znači da smo gejevi. Kad zabijemo gol, zagrlim i poljubim Marka, nisam zbog toga gej. Pijemo skupa i rakiju i onda me Marko dira...možda sam gej?!"

Spaulding je široj javnosti u Hrvatskoj postao poznat nakon videa u kojem je objasnio kako biti gej na hrvatskom. U svojim stand up nastupima istražuje kulture, identitet, seksualnost, stereotipe i osobna iskustva.

Pin It

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

apvili baner
Crol.hr koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Kako biste saznali više, kliknite na Više informacija, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na OK
Više informacija Prihvaćam