U najnovijem izdanju "tjedne doze pederluka", prvi hrvatski gej Youtuber Renato Samardžić savjetuje kako se maskirati u najpoznatiju Hrvaticu, ženu, majku i kraljicu Meljku Žarkić. Prvi uvjet za to jest roditi se u hrvatskoj katoličkoj obitelji prirodnim heteroseksualnim putem, što ne bi trebalo biti teško jer, kaže on, ne postoji nijedna druga mogućnost.

Sljedeći je korak šest do sedam godina studiranja medicine nakon čega postajete novinar u državi u kojoj nedostaje liječnika.

"Kad vam kao znanstvenici do****i pederluk, mobilizirajte državu tako što ćete isforsati hetero brak jer se bojite da vas muž ne prevari s muškarcem ili da vam jedan od sinova ne dovede kući 'najboljeg prijatelja'", savjetuje Renato.

Slijede savjeti o šminki i frizuri:

"Dužina kose trebala bi vam biti dužine kratkovidnosti društva, a šiške počešljane u desnu stranu da se momentalno vidi koje ste političke orijentacije. Obrve počupajte isto kao što biste počupali dostojanstvo svake osobe koja se već nalazi u braku".

Također, Renato upozorava kako, namjeravate li obuti cipele s visokom petom, valja pripaziti da su dovoljno čvrste kako bi mogle podnijeti teret vaših predrasuda. Govor vam mora biti umirujuć i pasivno-agresivan, a morate iznositi i nelogične činjenice utemeljene na nasumičnom homofobnom istraživanju koje je diskreditirao i sâm autor.

"Često držite ruke sklopljenima kako vam laži koje držite u njima ne bi pobjegle", još je jedan od Renatovih naputaka, a kompletna uputstva pogledajte u videu:

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.